Přejít na obsah

gapa

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

gapa's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, tu fakturu na watch sample jsi s nima nějak domloval? BTW: na ocenictime je 100USD slevový kupon na A1 (ale platí i na A2 a možná i ostatní modely).
  2. gapa

    Kde koupit Oris Divers Date

    hmm.. procetl jsem skoro cele forum nez jsem se k tomu dostal (to vlakno taky) díky za informace, zkusim ho kontaktovat. btw: DPH se platí v GB (v ČR nic). GB je v EU. Vůbec mě to netrklo, byl jsem v myšlenkách ještě v Austrálii.
  3. gapa

    Kde koupit Oris Divers Date

    tak v tomhle jsem trochu konzervativnější, ale věřím že to funguje
  4. gapa

    Kde koupit Oris Divers Date

    Díky za nabídky, radši bych nové, kvůli záruce. Ale ještě si to nechám projít hlavou.
  5. Zdravím všechny, netušíte náhodou kde koupit Oris Divers Date (modré) na ocelovém tahu? Byl jsem se podívat v Koscomu a ještě v Planeo (Letňany) a v obou mi řekli stejnou cenu 34 tis. Prý to musí prodávat za tyhle ceny, kvůli distributorovi (říkali firma Janeba). Zajímavé je, že zatímco F1 Wiliams jsou skoro za stejnou cenu v zahraničí, tak Divery vycházejí za hranicemi o 10 tis levněji!!! Díval jsem se na FriendsOfOris.com a tam je mají za 1,212.00 AUD = 22,852.99 CZK. Tak jsem jim tam psal a říkali, že mají dohodu s Orisem, že můžou prodávat jenom v Astrálii. Poslední místo, kde jsem je našel je precisiontime.co.uk, tam je mají za 760.75 GBP = 22,630.54 CZK. Takže skoro stejná cena jako u FOO. Pročítal jsem si tady na fóru nějaké zkušenosti s tímto obchodem a vešměs dobrý, akorát někdo psal že mu to dodávali asi půl roku což už tak dobrý není Taky nemám vůbec žádný zkušenosti s nákupem ze zahraničí. Na stránkách Orisu se píše, že to mám kupovat od autorizovaných dealerů a to precisiontime není. Nevím, ale myslím si, že presion time to taky musí sehnat AD a potom poslat mě. Dál nevím, jak je to s clem. Správně bych to měl koupit bez cla v GB a zaplatit clo tady. Protože v GB mají 20% VAT tak by to asi vyšlo na stejno, ne? Díky za jakýkoliv nápad, kde to sehnat s co nejmenšími problémy, riziky a cenou
×
×
  • Vytvořit...