Přejít na obsah

Karm

Členové
  • Příspěvky

    28
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Karm's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jo, po čem ho*no, to je hned. Vidím že svět je malej. Já znám pro změnu jeho přítelkyni, je to super ženská ale nebude to mít lehký. Takže pokud má ještě někdo zbytnou kačku, určitě pomůže!
  2. Hopa, seš frajer. Konečně jsem se dostal k tomu taky přispět, pomoc tohohle druhu uznávám. Snad jim to aspoň trošku srovná startovní dráhu do života. Dík!
  3. Taky se přidám. Lepší jak sbírat víčka.
  4. Prachy poslány. S dopisem víceméně souhlas (po opravě gramatiky), ačkoliv bych na předání rád dorazil tak to mám trošku z ruky, takže datum dohodněte podle zbytku.
  5. Přijde mi to jako dobrý nápad a výraz úcty. Takže: TOMASS - 1500 Anela - 500 Maxel - 500 Libor_OV - 500 Gulas - 500 Špelda66 - 500 VitoCorleone - 500 Xprcz01 - 500 Prischera - 500 Funthom95 500 roura74 500 AndyAaron 500 xcmaniax 500 rodkopf 500 Honza.manta 500 Mechac 500 Varjag 500 abraka111 - 500 Pavelpu27 - 500 Prukajda - 500 Mr.Štěpka - 500 Michal Petrán - 500 eloga - 500 McLenin - 500 John_Lenon 500 Stalin + Klub vojenske historie "Pětačtyřicítka" Brno - 2500 Londoner - 1000 Daftra - 500 969 - 500 Karm- 700 Celkem 18 700,-
  6. Moc fajn vlákno. Moje DA44 dnes odešly na servis , tak se kochám aspoň tady. Držím palce ať to všecko dopadne, s těma kartama to snad nebude tak horký-u sousedů je tráva vždycky zelenější ;-). A příště až u Norwegian potkám někoho s DK 101, aspoň budu vědět o koho jde :-)
  7. Karm

    DAMASKO - kdo ma?

    Mno nevím jesili se někam hlásit, jak tady čtu rýpavé nálady v Damasko vlákně mám obavu že by mi bylo na klopu vyšito žluté D a byl bych poslán do Rolexu na převýchovu
  8. Karm

    DAMASKO - kdo ma?

    Hlásím se do sekty: 1. cali DC66 2. Alda DA36 3. Bedjasson DA34 4. Alexion DA36 5. Denjl DA44 6. Jankoxxx DA47 7. Hasňa DK10, DK101, Bandwechselwerkzeug, Schlüsselanhänger 8. Micey DA353 9. Radik DA34 10. YPO keychain 11. Kostra DA36 12. tlapka DA36 13. Ondrak DA36, DA 37 14. emef DA44 black 15. strong DA36 16. Karm DA44
  9. Díky všem! Zatím mě fascinuje přesnost-přes den se mi zdá že udělají cca -0,5-1s, při odložení na dýnko přes noc to zase doženou. Tohle budou definitivní hodinky nafurt (fakt už nic jiného nechci. Dobře, možná Oris bip crown propilot GMT, Moony a DC66si). Chorche: Dlouho jsem bojoval zda do toho jít nebo ne a nakonec zvítězil zdravý rozum. Díkybohu jen na chvíli a pak už sem datlil SZ . Znáte ten pocit morální kocoviny při pohledu na zápěstí? A taky myšlenku kde asi v okolí roste nejlepší tráva až se bude člověk chodit pást místo snídaně?
  10. No,když srovnám pozici "12" a bod na lunetě svítí asi tak přibližně stejně, výrazně slaběji než zelená lumi kterou svítí zbytek cifru. Ale zatím mě to až tak netrápí-pozici 12 poznám snadno a lunetu ve tmě nepoužívám :-)
  11. Znáte to. Po několika Casiíích se začnete rozhlížet výš. A tak jsem se před 3 lety rozhodoval co vybrat a (bohužel pro moji peněženku) zabloudil sem. Nakonec po pobírání místních mouder se rozhodl pro quartz certiny DS podium BIG size (část čtenářů teď pravděpodobně omdlela). Chtěl jsem něco univerzálnějšího, odrazovala mě moje skleróza neb občas zapomenu na kolo hodinky sundat a 5 hodin neustálých vibrací by mechanikám příliš nesvědčilo.... Mám je dodnes a rozhodně si nestěžuju, líbí se mi a střídíám je s mechanikami. Občas má člověk prostě nějakou srdcovku aniž ví proč. Pak přišly Doxy into the ocean. zamilujete se, měsíc je nosíte..ale prostě najednou zjistíte, že tyhle cibule mít nemáte. A tak už šťastně slouží novému majiteli i díky zdejšímu bazaru. Mezitím tu ještě minulý rok touto dobou zuřila Damasko limitka, ze které bohužel sešlo. Ačkoliv mi základní designy nic moc neříkaly, byly už jaksi moc strohé i na mě, zde uveřejněné návrhy mě chytly. Bohužel to nějak vyšumělo a mě nezbylo než slintat nad DC66Si z říše snů. Až mě jednu neděli upoutal inzerát na prodej DA44- hodinky které jsem vždycky tak nějak přešel mě najednou chytly. do čtvrt hodiny bylo rozhodnuto-zkusím. Ve středu konečně oznámené ve schránce že jsou na poště. Tam jsem balíček hned rozbalil a ozvala se rána. To mi spadla čelist. Pak jsem si je nasadil na ruku. Další rána. Urvalo mi to kou... Kdybych měl hodinky popsat jedním slovem, napadá mě asi jedině "Německo". Luneta nekvedlá, jde jemně a přesto přesně. Pouzdro je dokonale obrobené. Na cifru vlastně není dohromady nic zajímavého, a přesto zatím každého upoutaly. Asi tou svojí čistotou. Tím že všecko k sobě tak nějak tiše pasuje. Krása těch hodinek není ve vzhledu,ale v tom, že někdo před 20 lety začal dělat věci jinak. Místo zlata a značky udělal robustnost. Jediné co bych jim zatím vytknul je červená lumi,která svítí opravdu jen aby se neřeklo, nějaké ještě možná přibudou ale znáte to...
  12. Přidávám se ke kladnému hodnocení-bezproblémová komunikace, dobře zabalené, odpovídající popisu. Můžu jen doporučit.
  13. Na promo foto jsem se zamiloval...na wristshotech zase odmiloval :-(
  14. Zdravím všecky chronomagory, bohužel jsem si na svých milovaných Certinách do nepohody (Ds Podium Bog SIze) všiml nemilé věci-přestal fungovat minutový čítač chronografu. Pokud spustím stopky někdy ručka udělá jen pohyb na první minutu, někdy o něco dále, a pak se ručička jen cuká na místě. Při resetu to stejné-pokud šla v pořádku dorazí až na počáteční pozici, někdy se opět jen vrtí na místě. Při řučním nastavení počáteční pozice (korunka v pozici. II) se třeba chvíli vrtí na místě a pak se rozeběhne. Ostatní ručky jdou jak mají.... Nesetkal se někdo s podobným problémem? Záruka samozřejmě skončila před ani ne dvěma měsíci, tak než to ponesu na servis rád bych se ujistil že to není rukama :-)
  15. Za mě trikolora ne, česká vlajka na německých hodinkách mi nějak nesedí (no,aspoň by jednou německo bylo pod námi a ne my pod ním, ale to je jiná pohádka). Bílý "armovák" se mi líbí, dokonce mě nahlodal i na indexy, nicméně zatím zůstanu u čísel :-)
×
×
  • Vytvořit...