Přejít na obsah

OLine

Členové_50
  • Příspěvky

    234
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli OLine

  • Datum narození 19.4.1985

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    zatím ano, kousek od Olomouce
  • Fanoušek značky
    Konec omezení, ale fandím IWC a Nomosu

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

OLine's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Já se jen pořezal o sklo. Na tuhle stránku sem rád, že sem z tý plechovky vylezl živé. Byl to už návrat u projížďky. Pohoda už žádný divočení. Ale to vysvětlování pak doma, jako kam sem jel a proč a nač.
  2. Z prava, shrnul to, to ho točilo a pak buchnul na zadní dveře. Sklo předních dveří to vydrželo. Je jen stahnutý. Naštěstí se dovnitř nedostal. Tma, místo bez signálu. Průjezd po silnici ve vojenským prostoru. Nikde nikdo.
  3. Kulatý datum je cajk. Zachovalý index na pos. 6 moc pekně ladí. Ale chybějící minutové indexy plus baculaté co tam zbyly...je to hodně jemné a fakt dívčí.
  4. Ber IWC. Pak kup svůj sen, a pak se vrať pro bondovky. Jako ultra spokojený OWG s IWC fliegerchrono ti řeknu, že si máš pořídit hodinky které se ti líbí víc a hotovo. Co potom, až začne červíček hlodat v hlavě je otázka budoucnosti. Otázka jestli pořídit jedny dražší ( s tím že vysněné jsou stejně jiné...hmm), nebo dvoje. To je nyní úplně irelevantní, protože když budeš nosit bondovky, bude ti chybět design+chrono. Když budeš nosit Portugaly, nepolezeš s nima do vody, pod každou košili taky nezajedou. Když pořídíš low cost variantu, stejně nedosáhneš klidu. Mimochodem velice pěkné kombo! Po čase protočíš pár řemínků, nato, bund strapy, mesch, barvy, materiály. Jedny hodinky s více tvářemi. Možná jedno promile z lidí které potkáš v tričku s hodinka na ruce, bude řešit kompatibilitu outfitu. Spíš míň.
  5. Letos mi to nevyšlo. Tohle dělají mě za barákem. Bomba akce.
  6. Měl jsem podobné nároky na orientaci atd. Vyšly mi od IWC 3717 a od Tagů Monza CR2110 bez nápisu Monza. Oboje s ústupky no...
  7. Na l. rukavici na řízení jsem přezku sundal. A rukavice jen vyzkoušel a neřídil s nimi.
  8. Přesně tak, kolem mne desítka fotografů s telátkama, takže úplně v klidu. Prostě jeden v davu no.
  9. Pánové, protože už na současné přibližovalo začíná frflat i přítelkyně a nápadně, takřka napřímo se ptá co bude jako další... Ve hledáčku je Levorg a ST Focus (2.0EB kombi). Spusta Vás tu řídila kde co a má srovnání. Po čem jít?
  10. OLine

    Novinky IWC 2021

    To jakým způsobem přehodil tah za řemen je úplně boží. Prostě to sundal a nasadil další.
×
×
  • Vytvořit...