Přejít na obsah

lykarian

Členové
  • Příspěvky

    31
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    prágl

lykarian's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Billions S01,S02, no a trojku jsem doposud neviděl. Kdyby to tu někdo teda neznal...https://www.csfd.cz/film/404475-miliardy/prehled/
  2. Dnes v kině Ex Machine...nářez. Doporučuji. Sci-fi , efekty, psychologie 9 z 10 ti. Edit. dřív píšu, než čtu...Radius byl první:-)
  3. Zdravím pánové, nevíte kde sehnat nerez přezku k řemenu? 22 mm. Díky Lyk
  4. No, nejsi dalek pravdy. Mam I jiny kaučukovy remen konkr. svycarsky a ten je bez pachu. Taky je o neco " hebci". U Marath. je tam mozna Vic chemie. Kdo vi. Kibi nevis z ceho je luneta resp. ten cerny kroužek?
  5. Jasně, luneta zni jako račna od Goly. Ta vůně, nevim též by mne zajimalo. Ne a ne to vyprchat.
  6. Zdravím Vás všechny, rád bych si složil pilotky na nošení. Pouzdro nererez mám. Budu mít kalibr po GO, cifernik snad lapím na aukru. Co nemám je vypouklé dynko, špičaté fosf.ručky a oranžovou vteřinovku. O ostatních drobných součástech nemluvě. Tímto oslovuji šikuldu, který mi pomůže a vlastní chybějici části. Pochopitelně se je budu snažit sehnat i sám. Zadal bych to Eltonu, jsou dobří, ale trvá jim to dlouho. Děkuji Lyk.
  7. Mno, nádherné. Hezkej je ten s červenými Igeny, jak přechází spodní část v horní, jakoby bez barev. podkladu - díky
  8. Připomínají mi náhrobní kámen, nový s leštěním.....temná monstra co budí respekt.
  9. Souhlas. Pouzdra mají dobrý design, teď poladit to srdíčko...budou za dvojnásobek, myslím, že Prim má za lubem nějaké ty diving watch s osvětl. Microtec, mají na to jenom chtít. Nechme se překvapit.
  10. Buďte pozdraveni, pánové. Zrodil se v hlavě mé nápad. Jistě nejsem první, a ani poslední, leč rád bych jej realisoval. K realisaci však budu potřebovat radu a šikovné ruce některých z Vás, neboť nejsem hodinář, ale automechanik, tudíž ona kolečka v hodinkách jsou na mé pracky příliš malá . Objektem mých plánů jsou Sporty II. s autom. kalibrem. v nerezu. Nyní k úpravám : - číselník "Humberto" v oranžovém provedení, tj. podklad černá nebude, ale oranž. zkusím se zeptat v Eltonu... - do (na) ručky bych chtěl přidělat trubičky mb-microtec trigalight , ztm. nejsem rozhodnutý jaké barvy - na široké indexy přidělat opět mb-microtec trigalight (ani zde netuším barvu...) To je z úprav asi tak všechno . Sladím- li barvy číselníku a trubiček, výsledek by nemusel být špatný, že? Otázka zní, půjdou- li nalepit, či jinak vpravit trubičky na ručky tj. vejdou se tam ? Je tu na fóru někdo ochotný případně zakoupit ony radioaktivní výrobky? Jsou vůbec volně prodejné? Bude někdo ochoten vyrobit delší osu, pokud se tam ony mezi ručky nevejdou? Ale to už vařím z vody, jsa laik nebudu radši pokračovat v domněnkách. Rukavice byla hozena, těším se na odpovědi - zlaté české ručičky. Hezký večer všem. Lykarian
  11. Slušný orloj, kolikpak vážej? Já bych s nima asi někde zachytil, jsou nádherné ale dost velké :-) kngrtl.
×
×
  • Vytvořit...