Přejít na obsah

otoman

Členové
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

2 238 zobrazení profilu
  • Zdan

otoman's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. otoman

    Tudor a waitlisty

    Bude to o náhodě. Od července jsem zapsaný u Bechyněho na variantu s jubilee o kterou je údajně největší zájem a naznačovali 3 - 6 měsíců. Ale samozřejmě způsobem že nemůžou nic zaručit a může to být taky měsíc anebo rok. Ze začátku jsem byl dost netrpělivý a zjišťoval alternativy. V Londýně je mělo pár butiků dokonce skladem.
  2. Samurai přírustek na včerejším výletě
  3. Novej přírustek, lumi je neskutečná a první kyklop baví
  4. Jasný, a pásy máte podle tradičního. Trochu jsem se u toho žlutýho zarazil
  5. Super, že jsi se dal na BJJ kam chodíš trénovat?
  6. Ty OZ tam sednou jak prdel na hrnec, skvělá volba.
  7. Myslím že se stalo to, co všichni čekali. Dívá se na to mnohem líp než na nový Top Gear. http://www.griptv.cz/2016/11/pustte-si-zdarma-prvni-dil-the-grand-tour/
  8. S ČP problém nemám, většinou k nám balíky vozí mezi 7 a 8 což bývám většinou doma. U kurýrů to je rozmanitější ale tam to záleží hlavně na lidech žejo. Několikrát se mi už stalo že byl ochotný dát balík někomu z rodiny v okolí a nebo mi to přivést do práce(asi 4 km od domu). Když mi pak párkrát volali asi 5 minut předem, jestli jsem doma, tak to nepotěší ale aspoň pak vím že ho už pa práci nemám čekat. Nejhorší zkušenost pak mám s Royal mail v UK, pošták zkoušel doručit balík v době, kdy celý barák byl v práci, tak ho prostě hodil do popelnice. Naštěstí to viděl nějaký soused z okolí a večer nám ho donesl.
  9. A u jakých konkrétních velikostí váháš? Já si před měsícem dovezl košile Charles Tyrwhitt z Anglie, velikosti a střihy se zdají být stejný, možná bych ti byl schopný poradit. A za mě teda poměr cena/výkon předčil očekávání. Košile moc nevyužiji takže jsem vždycky kupoval konfekci (peek & cloppenburg) kolem 1500 a tohle vyšlo na polovinu a sedí mnohem líp, i materiál se zdá být lepší.
  10. Máte tu někdo zkušenosti s Amazonem? Našel jsem si tam Holbrooky za nějakých 1500, tak jestli se tam můžou vyskytnout fejky? Tahle cena je jenom na pár barevných variant tak si říkám, že to může být normální sleva.
  11. Je to(měla by to být) původní verze Escortu mk2 po renovaci a koupená na jejich aukci, tady ještě přihazuji Jaga.
  12. Náhodný úlovek z agro veletrhu, firma pořádá i aukce a měla tam zajímavý kousky.
  13. Na ulici to bývá většinou hroznej šmelc. A taky je dobrý se umět rozhodovat a nezaspat. Lepší je utéct nebo zaútočit první, než být ten, co se nechce prat a pak to blbě schytá.
  14. Co BJJ(Brazilské jiu jitsu)? V Praze je bezkonkurenční Jungle BJJ a nebo pak v několikrát již zmiňovaném Lanna gymu, kde to je pod PriMMAtem. Instruktoři Eldar a Robert, oba dva jsou z Junglu
×
×
  • Vytvořit...