Přejít na obsah

Vincent

Členové_50
  • Příspěvky

    57
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

2 569 zobrazení profilu

Vincent's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Vincent

    Rolex Bubble Back

    Nejsou mimořádné v ničem, ale jako všechny Rolex jsou řádné hodinky. Nestydím se napsat, že pro mne skoro jediné řádné hodinky.
  2. s tím co máš zajdi do banky a tam ti poradí - realizují platbu nejlépe a se zárukou, že prachy neodejdou kamsi do tramtárie
  3. u ceny s limitem 6t bych si zase nezakládal na "rodokmenu", a nepsal "o nějakých" Casiích ale je to věc názoru. V inzerci mrkni na inzerát "RAYMOND WEIL RW SPORT CHRONO, VANOCNI CENA 9.876 CZK" jsou sice dražší než tvůj limit, z rodokmenu se nedá úplně jásat, ale nejsou tuctovka.
  4. za 6t Euro s rodokmenem snad vybereš, za 6t Kč se spokoj s plebejským původem
  5. Hodinky PRIM mi jsou celkem volné. Nikdy jsem je neměl, nikdy se mi nelíbily, ale zvědavost mne nutí zeptat se sám sebe a ostatních: - přežije PRIM (potažmo ELTON..) ekonomickou krizi??? Sázím na to, že PRIM bude patřit k dost ohroženým firmám.
  6. poutavě napsaná recenze, krásné hodinky jedny na mne čekají pod vánočním stromečkem
  7. jsou to moc povedené hodinky, letos mne čekají pod stromečkem
  8. toto jsou hodinky záměrně přikládám model s dívčím kukučem, ale je spousta dívek, paní a žen, které rády Daytony v běžnějším provedení
  9. no jo, mít svůj vlastní "penzijní fond" ve formě sejfu nažduchanýma nerozbalenýma luxusníma hodinkama může být do dalekého budoucna lepší zabezpečení než fondy a podobné rizikovosti
  10. http://www.novinky.cz/clanek/152166-island...ni-hodinky.html neznáte náhodou někoho na islandu, kdo by "levně" odprodal ??
  11. Nezáleží na tom kolik za ně chce, ale na tom jak je to pro Tebe velký výdaj. Považuji nákup značky s nulovým mezinárodním významem za vysoce rizikovou investici, proto raději budu psát o výdaji. Pokud ti na 70tKč příliš nezáleží, kup je a začni skupovat - sbírat ostatní kousky a začni tvořit trh. Pokud je to pro tebe významná částka a nejsi schopen vydat řádově další nejméně desetinásobky této částky na vytvoření "ceny" kašli na to.
  12. Kalibr 978....... retail cena 72000USD, z Moskvy aktuálně k mání za 40.500 Euro zaregistruj se do klubu JLC a skoro vše máš do minuty na stole.
  13. Ono vybrat ty správné hodinky v ceně do 4 tKč je právě velká práce a velké rozhodování. S rozpočtem do 100 tKč se dá sáhnout skoro po všem, ale s takovýmto rozpočtem se fakt musí vybírat s láskou, zaujetím a hodně přemýšlet. Paní Katko držím Vám palce ať vyberete ty správné.
  14. Když sportovní pak http://www.hodinky.cz/adidas-adistar-pro-adp-1043.html nebo ryze ke sportu si vybral náš školáček http://www.hodinky.cz/adidas-adi-star-pro-adp-1006.html či k práci na zahradě a výletům ven nosí polovice mimo jiné - přesto že jsou pánské tyto http://www.hodinky.cz/casio-theg-gw-1400de-2aver.html , k zahození nejsou ani tyto http://www.hodinky.cz/casio-wave-ceptor-wv...10de-1aver.html (ale nejsou ryze sportovní, ovšem super pro šortky či jeansy), mimořádně pěkné, ale taky drahé a v evropě se neprodávají (ale na příští sezonu je chci na takovéto "venkovní" žvýkání) jsou tyto http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=280745 . Můj osobní postoj je na levné sportovní hodinky s mnoha funkcemi Casio G-Shock , Mr G apod., přestože to nejsou žádné mechaniky a i přesto, že vrcholný model stojí víc než by se u Casia běžně čekalo. A ještě musím dát nový edit a to na tyto hodinky Mr G 8000B http://translate.google.com/translate?hl=e...RC_enUS208US208 , okamžitě a nutně je chci na vánoce pod stromeček, což jsem zvědavý jestli půjde, když jich teď měsíčně dělají jenom 500 ks.
×
×
  • Vytvořit...