Přejít na obsah

JTulis

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli JTulis

  • Datum narození 10.2.1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.rcalbum.com/index.php

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Polička
  • Fanoušek značky
    Stavba RC modelů

JTulis's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Dneska měnší upgrade stereo sestavy a proto se musí pořádně vyzkoušet! Tož dobré jeto!
  2. Nějak mě dneska uvízla v hlavě
  3. Snad Vám to tu nebudu moc spamovat internetovým plevelem ale musel jsem se s Váma o to podělit! Dle mě naprostá dokonalost. Retro elektro kolo ! video na egarage ( perfektní učet doporučuji odebírat) a stránky s youtube kanálem Wintage http://vintageelectricbikes.com/ https://www.youtube.com/channel/UCewsEMQL2cgN6W7ULyfjeDA
  4. Včera jsem narazil na moc pěknou uprava Hondy Monkey a tak se musí podělit, mě se to moc líbí a jednou budu asi maličkou Hondu pořídit Třeba budu někoho inspirovat . zde nějaké povídání: http://www.bikeexif.com/honda-monkey
  5. Tak konečně po dvou měsících mě hodinář Orientky dal do kupy! byl problém v pérovníku a když je po 14 dní zkoušení a pokusné doseřizení, vyměnil ještě kompletku. Mám je na ruce dva dny a zatím v pohodě, tak uvidím. Oprava stála 1000kč. Komu ještě hodinky podobně zlobí, zde máte odpověd.
  6. Díky! klíčová slova fungují ted najít jenom ty pravé
  7. Docela by se mě líbily mechanické digitlky něco jako byli ruhly, ale s hranatým tělem. Bylo by fajn kdyby měli o okenko navíc s datumovkou. Nevíte někdo o nějakejch? Googl mě moc nenajde asi zadávám blbé klíčová slova, tak zkouším tady...
  8. Zítra mě snad konečně dorazí opožděnej Vánoční dárek - Slim Fit zimní kabát. Zjistil jsem že k němu nemám žádné boty, co se k tomu nosí? Hodí?
  9. Tak tato možnost mě nenapadla díky!
  10. Já mám problém že bydlím na místě kde není snad kloudný hodinář a ty jejich fifleny za přepážkou sou na přes hubu, naposledy jsem se fakt vytočil, ano byla to má blbost že jsem si u nich nechal vytáhnout stěžejky aby mě pouzdro nehorázně doškrabali a to jen díky tomu že si koupím nové stěžejky do zásoby. Momentálně jezdím do vedlejšího města, tak uvidíme.
  11. Seika mám rok a pul a nikdy mě to neudělali, při stejném zaměstnání a aktivitě. Tedy je problém v hodinkách U hodináře sem nic neplatil a to je pro mě trochu zarážející, jestli se na to nevykvajzl. Problem již dlouho sleduji, ale je to pořád stejné, odložené hodinky přes noc na korunce a na protější straně jdou přesně. V poloze na plocho zrychlení o 2 minuty. Hodinky neskladuji a nepokládám v pusobišti magnetického pole. Když mám hodinky celý den na ruce a to v běžném dni tak jdou rychleji o zminované tři minuty.
  12. Zakoupil jsem o zdejšího člena Orient Black Mako a mám sněmy docela problém. Hodinky jsou schopné se za den předběhnout o tři minuty za den! Když sem je dal k hodinářovi řekl mě že nenaměřil žádnou výraznou odchylku. Nevím jak se to měří ale předpokládám že hodinky plně natáhne a poté je sleduje. Nevíte čím by to mohlo být? K hodinářovi pojedu znova, ale rád bych slyšel rady od vás aby mě netvrdil nesmysly.
  13. Po letrnim Road tripu do Anglie konečně zase za volantem Formana na cestě do školy :3
×
×
  • Vytvořit...