Přejít na obsah

vomacka

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

vomacka's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Na Squale jsem narazil, ale totálně mě odradili jejich stránky, ale 1521 se mi líbí Aquadive, H2O, viděl jsem, ale jsou už dost přes rozpočet... Artego 500M jsou fajn a za dobrou cenu (asi ta Miyota). Co se mi líbí od Prometheus je vyprodané. No, výběr nebude jednoduchý :-)
  2. Díky za tipy. Ty Zixeny by na mojí ruce asi vypadaly trochu směšně, navíc bych asi radši nové. Armida A1 mi přijde málo vintage. Benarus se mi moc nelíbí. Steinhart / Archimede jsem si byl prohlídnout v Chronoshopu a nezaujaly. Crepas jsou super, ale dost mimo rozpočet... Ocean7 LM-3 V2 ale vypadá dobře. Jen jsem nikde nenašel co je uvnitř, jen Swiss Automatic Movement.
  3. Zdravím, celkem dlouhou dobu se snažím vybrat hodinky. Mé požadavky nejlíp vystihuje asi tohle fórum http://forums.watchu...0-a-413551.html , bohužel jsem tam odpověď nenašel, protože co se mi líbí je buď vyprodané, drahé, nebo příliš velké. Moje požadavky: - potápky s otočnou lunetou - vintage look - černý ciferník - automaty - celková cena včetně poštovného a DPH maximálně 18.000 Kč - velikost lug to lug maximálně cca 50 mm (zápěstí o obvodu 17 cm) - tah / guma / mesh je celkem jedno - WR stačí 100, maximálně šnorchluju Co se mi líbí: - ideál Eterna Heritage Super Kontiki (drahé / vyprodané) - Armida A4 2000 (příliš velké) MK II Seafighter (vyprodané) Halios 1000M (příliš velký) Precista PRS-3 LE (vyprodáno) Případně Doxa, Zixen... (drahé) Jediné co zbývá je asi Helson Tortuga Díky za každý nápad nebo doporučení!
×
×
  • Vytvořit...