Přejít na obsah

kudrnac

Členové_50
  • Příspěvky

    170
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kudrnac's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ty Synchrony jsou pekny. To jsem ani nemel videt, ted mam nutkani je objednat https://synchronusa.com/product/synchron-poseidon-ice-diver-black/
  2. Nabizim knihu Motorismus v srdci Evropy, asi tato https://www.megaknihy.cz/doprava/385143-motorismus-v-srdci-evropy.html Mam ji nekolik let ve skrini, koupil jsem ji kdysi tatovi k Vanocum, ale uz ji mel, tak zustala doma. Je jako nova, snad neni ani prolistovana. Cena 500 Kc nebo dohodou. Dekuji.
  3. kudrnac

    Hodinky a ženy

    Asi jsem starej... ale vam se ty prdele libi?
  4. Tak uz jsem oba chrty poradne umyl a zazimoval. V nedeli jsem se malem natahl v zatacce na mokrem listi... Silnicni sezona je mrtva... at zije horske kolo!
  5. Kdyz uz jsme tady jako na bikeforu:-) zkusim se take zeptat... Prehazuju silnicni sadu Campa Record 12 na jiny ram, celkem bez problemu, jen retez... campa retezy se vetsinou nytuji, bo neexistuji spojky, ale koupi se novy zavadeci cep. Na retez 12 (potazmo na 13 Ekar) uz spojky existuji (C-link), ale snad nikde je nemaji skladem. Proto resim, zda zanovni retez C12 bud necham spojit nytem (jeste se resi specialni nytovackou) nebo zda koupim jiny neznackovy - pry nektere retezy KMC funguji bez problemu s campou. Mate nekdo zkusenosti? A jaky vzit konkretne na C12? Dekuji za nazory.
  6. Koukal jsem dneska na cyklobazar, zda tam neni neco zajimaveho a je tam podobne Bianchi. Neni to to tvoje? https://www.cyklobazar.cz/inzerat/742729/bianchi-oltre-comp-2023-ultegra-di2-vel-59
  7. Ja mel chut v dobe covidu na Bianchi Aria, jenze potrebuju velikost 61, kdyz nebyla cely rok, tak jsem to pustil k vode. Ono ty velikosti nejsou stale Nakonec jsem rad, protoze predtim bych si koupil normalni brzdy, dneska uz vidim, ze nove kolo musi mit kotoucovky, protoze urcite chces karbonovy kola a nechces resit probrzdene rafky. Jeste musim chvilku pockat, abych dospel k elektricke sade Jako technicky se mi libi bezdratovy sram red, ale na predchozi 11 slysim dost stiznosti na presnost a hlucnost. Ono jako ultegra je super, 105 byva defacto jako starsi model ultegry a dura byva zase lehci ultegra... nebo takova je moje predstava, ale v praxi s rybarema problemy nebyvaji. V soucasnosti jezdim na starym (10) Recordu a defacto s tim take nejsou problemy, ale trochu campe ujel vlak. Ono ja vzdycky rikal, ze na italskem kole by mela byt italska sada, ale dneska uz na campe neni vyber a clovek si prilis zuzuje vyber. Ten predstavec je trochu divny, jak jde vzhuru, ale to je jen o zvyku, jinak moc pekne kolo, v realu musi byt jeste hezci! Tak at nepraskaji riditka a hodne najetych kilometru! (jsem se zase trochu rozkecal...)
  8. No, ja se vcera nakonec vyhrabal ven, kosa jak svin... nakonec jeste asi 6 km pred dojezdem defekt...
  9. Tvl. Trainspotting, jak McGregor lovil cipky v nejcistcim hajzlu v Anglii, se zlatyma klikama nebo jak si to predstavoval... To mi bylo tak 17-18 let, kdyz jsem byl v kine na premiere.. to byly casy Zajimalo by me, zda by i u dnesni mladeze ten film obstal...
  10. tak nechť slouží zdraví i primky!
  11. Tahle fotka vypovida vice, nez se zda... ti dva pravaci jsou velci kamaradi, nebo pracuji v jedne firme a prisli spolu a pozdeji... to uz ten levak dole mel v sobe 10 piv (nebo prisli spolu a nepouzivaji lunetu k pocitani piv... v tom pripade je ten levak tak trochu roztrzity, ze nema lunetu na dvanactce :-))
  12. Mne zaujal ten kalendar. To bile Rko vlastnil otec meho kamarada ze skolky v Klatovech a ten autobus - Karosa SM 11 vypada, ze je vyfocena u Klenci pod Cerchovem - Cerchov je tam dokonce videt nad tema holkama na horizontu
  13. Me treba neurazi, kdyz neresim cenu. Samozrejme jsem si musel precist, proc tam ty tecky jsou, jinak bych to nepochopil :-) Jen na tom webu maji ty ocelove hned na hlavni fotce cervenou rucicku a zelenou datumovku, na dalsich obrazkach uz je to dobre. Take jen na ocelovych je vysvetlena cervena barva rucicek, ale na platinovych je znovu vysvetlovana cervena barva rucicek, ackoli maji zelene. Takze jsem se nedozvedel, proc jsou takto zelene:-) To je takovy problem tohle vychytat hned na prvni dobrou?
  14. Gratuluji k novym hodinkam, hlavne ze se libi! Jen na prvni fotce mi bouchlo do oci, jak ten pasek je nejak uzky, asi to budes muset vytunit nejakym aftermarketovym. Skoda takovych detailu, ze to v Eltonu nevidi... Uzivej a obcas prihod nejake foto!
×
×
  • Vytvořit...