Přejít na obsah

spartakcz

Členové_50
  • Příspěvky

    60
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

spartakcz's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Prvotní bude nejprvě úspěšně složit zkoušky na ZP, ale to je jiná kapitola... Co se týká zbraně, nechci volit "bazarové" (nic proti tomuto způsobu nákupu). Můj prvotní dotaz jsem psal neurčitě, ale už v tu dobu jsem měl vyhlídnuý model CZ P-07 Duty, který mi doporučil i "Tomas_2002". Cena, za kterou se dá tento model pořídit, je asi hraniční, jakou chci vydat...:-) Co se týká revolveru, jako první zbraň tedy ne?
  2. Ahoj, po letech jsem se rozhoupal k tomu, že si pořídím ZP a k tomu se váže následný výběr střelné zbraně. Co by jste doporučili pro začátečníka (jsem větší chlap )? Zda jít cestou revolveru případně pistole? Samozřejmě je pro mne rozhodující cena zbraně (cena střeliva). Děkuji za jakýkoliv fundovaný názor/radu.
  3. Sorry za vlákno, kam jsem to postnul. Jinak "historické" je samozřejmě nadnesené, ale psal jsem to z mého pohledu, vzhledem k tomu, že jsem je celkem dlouhou dobu neměl na ruce. Tudíž pro mě "historický" kousek...:-)
  4. Ahoj, po delší době jsem se zastavil u rodičů a nenadále jsem zde našel jedny historické hodinky, které jsem našel v mém "vzpomínkovém" šuplíku.... Ani jsem si nebyl vědom toho, že jsem je kdy nosil, ale nakonec se vzpomínky dostavily...:-) Bohužel nejsem zase takový fanatik na tikající stroječky, proto poprosím místní znalce o pomoc s identifikací. Hodinky mám ve vlastnictví cca 12-14 let (kupoval jsem je osobně v ČB - papíry ani krabici nemám). Jelikož se jedná o quartz (solar), jsou v tuto chvíli bez pohybu. Po povrchu klasické škrábance z nošení (snad bude viditelné na foto). Budu rád za jakékoliv info a identifikaci. Díky, Edit: tak s vložením foto nastal problém...:-)
  5. Jo, ve 2009 to bylo v Barceloně, kde jsem byl a lístky byly cca za 350E, ale to jsem seděl za lavičkama a všude na stadionu bylo vidět parádně (O2 na tenis z horních pater nic moc). Tady bohužel zase vyhrál Černošek a business. Na české poměry byly lístky do dolních pater za víc než by si zasloužilo (ale je to o pohledu). Více zarážející je to, že do prodeje ze spodního patra jich šlo cca pár kousků.
  6. Klasika tenisky od Nike, Puma a teď jsem si zvykl na neuvěřitelně pohodlný botky značky Lacoste (jen sehnat větší čísla je v ČR celkem oříšek ).
  7. Jednou jsem zkusil a následně hodinky putovaly na servis. Tudíž nikdy více...
  8. To laskajefajn: tomu se říká ukojit chutě... :D
  9. Mám stejný názor...:-) Bratislava a Praha je jasná volba...:-) Už aby to bylo..:-)
  10. Doufám že bude někde záznam...:-( Ale i tak paráda že se tu zase ukážou. I když v daný termín to bude asi v Edenu a to se s atmosférou v Sazce moc srovnávat nedá...:-(
  11. Děkuji mnohokrát. Tudíž příští rok výlet na Slovač a do Prahy povinnost...:-)
  12. Tiše závidím... Jsem v práci a stream nejde... Co nějaké info k turné, respektive o koncertu v ČR...?
×
×
  • Vytvořit...