Přejít na obsah

Josefek

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Hudba, filmy, sport, zbraně, literatura, umění

Josefek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím, copak si myslíte o tomto webu? smazaný odkaz na fejky
  2. Moc se těším na kocoury. Na státní svátek mi je vyexpedovali a teď už jen vydržet. Těším se neskutečně na nového parťáka do práce a na outdoorové aktivity. Ikdyž u mě je to skoro to stejné
  3. Ty jsem měl možnost vyzkoušet na živo a měl jsem z nich velmi dobrý pocit. Vypadají o dost líp, než ostatní ve své cenové kategorii... působí luxusněji. Akorát mají menší lumi indexy než "sea urchin".
  4. Jj, na balik Freddy napsal cenu 28 dolaru, tak to mozna zabralo. Nvm, jak to presne chodi na celnici.
  5. Zdravim, po uspesnem absolvovani zkousky z balistiky jsem si dneska za odmenu zasel pro sve prvni automaty od Freddyho. Jsou presne takove jak jsem si predstavoval, tze jsem ztm velmi spokojen. Freddy je posilal v pondeli/utery a prisly hned dalsi pondeli a bez procleni, tze byly i s pryzovym paskem skoro za "hubicku" Az budu mit cas (prvne je potreba zapit tu balistiku), tak prispeju do chlubiciho vlakna. Moc dekuju vsem za rady a navrhy. Ztm prvni fotka bez zkraceni tahu:
  6. Je videt, ze moje naroky fakt nejlepe splnuji první dva kandidati. FF jsem mel uz moznost nazivo vyzkouset a mel jsem z nich dobry pocit, ale chtel bych vyzkouset i Sea urchiny. Nemate tuseni, kde v Brne je maji? Mam pocit, ze jsem prolezl uz kdeco.
  7. To Lub: cifr se mi libi, ale chybi mi tam luneta, jinak super hodinky. To jartop: monstra me ze vsech Seik oslovuji asi nejmene. Proporcne mi moc nesedi luneta k malemu ciferniku.
  8. Díky za dalsi navrhy. Srpy i skx007 se mi libi. Hlavne teda srpy, ale ty uz jsou s cenou jinde a nemaji pruhledne dynko. Jeste mam tyden cas premyslet, nez se vratim z hor, pak uz objednam.
  9. Dekuji, ta Maka jsou hezka a z doporucenych asi nejblize tomu, co si predstavuji, ale doma s Orienty nemame moc dobre zkusenosti. Tata uz dvoje pomerne rychle doskrabal a u jednech byl problem s vodotesnosti, tze v tomto smeru u me urcite vedou Seika. Po tech, na ktere odkazujes, jsem ze zacatku pokukoval, ale nakonec zvitezila vyraznejsi luneta. Asi pujdu do tech "sea urchin submarineru". Prijdou mi nejvic takove nadcasove a navic se mi nejcasteji vybavuji A ted jeste premyslim, jestli se mi vyplati riskovat nakup na 21jewels, kde by me vysly na cca 3 tisice, pokud nebudou proclene a zdanene, nebo radsi rovnou z AZwatches, kde si sice priplatim tisicovku, zato ale s rychlym dodanim a jistotou servisu a zaruky 2 let. Ze zahranici jsem ztm nic neobjednaval, tak nvm, co od toho ocekavat... jake jsou prutahy na celnici a dalsi mozne komplikace.
  10. Zapomnel jsem na urceni, ale z dosavadniho vyberu je jasne, ze by to nemely byt zadne oblekovky... spise univerzaly na kazdodenni noseni.
  11. Zdravim vsechny, konecne jsem se rozhoupal ke koupi svych prvnich automatek. A i z toho duvodu, ze maji byt mymi prvnimi, tak bych rad videl, jak strojek uvnitr pracuje... tedy jednou z podminek je pruhledne dynko Je to muj sen od detstvi, tze pres to nejede vlak. Cena by se mela pohybovat kolem 4 tisic. Z toho mi vyplynuly tyhle dva modely "sea urchin" a "fifty fathomy". U tech 17ek jsem narazil na dobrou cenu u AZwatches.cz, necele 4k. 55ky bych asi objednaval ze stranek z odkazu. Snazil jsem se projet vetsinu zdejsich vlaken, abych neotravoval zbytecnymi dotazy, ale i tak by me zajimalo, zda-li jsou nejake jine alternativy v tehle cenove relaci. Za nazory, at uz budou jakekoliv, dekuji.
  12. Zdravim vsechny, kteri jsou ochotni za nove "komplikace" ve svych zivotech platit horentni sumy a jeste je k tomu i obdivovat Hodinky me fascinovali jiz od utleho mladi, kdy jsem se tesil na kazde nove cislo casopisu Koktejl a Fenix, abych mohl obdivovat obrazky z reklam a clanky o hodinkach, o jejichz hodnotach a slozitosti mechanizmu jsem nemel ani poneti. Nicmene me vzdycky hrozne zajimalo, jak muzou takove hodinky fungovat bez baterky a tak presne. V te dobe (mezi prvni a druhou tridou) jsem si taky vymodlil svoje prvni naramkove quartzky na kozenkovem reminku. Trosku netradicni volba pro maleho kluka, ale v te dobe to pro me byl osobni ekvivalent treba IWC. "Honosil" jsem se jimi az do doby, nez mi je rozkopnul spoluzak a tak zacala dlouha pout ruznych analogovych a digitalnich Casii, Storm navigatoru, designovych Espritek az do nedavna, kdy uz jako student zbrani a munice na VS zacinam premyslet o svych prvnich vysnenych mechanikach. No a jak jinak to mohlo dopadnout, nez ze jsem pred Vanocemi narazil na toto forum, na kterem ted travim vetsinu casu a opet se kocham hodinkami, o kterych jsem nemel ani paru. Dekuji za vsechny hodnotne prispevky a tesim se na pokracovani svoji chrono poute spolu s chronomag forem.
×
×
  • Vytvořit...