Přejít na obsah

Honza S23

Členové
  • Příspěvky

    33
  • Registrace

  • Přítomen

Honza S23's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, s tou závislostí to není tak strašné...... já se tu pohyboval někdy v zimě.....odborníci poradili.....koupil jsem ........a od té doby jsem sem nakouknul až teď, když je venku zima a nechce se mi nic dělat. Ale je to asi přesně jak s pitím a kouřením.....silní jedinci to zvládnou.....slabší podlehnou. Kouřit jsem přestal před 20-ti lety , ale pivo miluju. Hodinky jsi vybral krásné.... tak ať slouží.
  2. Díky všem za vysvětlení........že bych z toho byl moc moudrý, tak to nejsem ..... :-) . Honza.
  3. Ahoj, omlouvám se, pokud se to tu již řešilo, ale nic jsem nenašel. Nikdy jsem moc neřešil naprosto přesný čas....+ - 1 minuta....žádný problém. Od té doby, co jsem si s Vaší pomocí pořídil nové hodinky, tak je už nějaký čas sleduji...jak šlapou. Seřizuji je podle třech následujících zdrojů. 1) Notebok ...WIFI připojení ...hodiny na stránkách Chronomag a čas udávaný počítačem. 2) Zvukový signál v rádiu 3) Televizní hodiny před zprávami na Nově. A teď ten problém: Na noteboku v práci jsem připojen na internet a hraje mi tam pernamentně rádio. Když potřebuji notebok přenést....odpojím kabel od zdroje a internetu... vezmu notebok a jdu na druhý konec kanceláře a rádio hraje ještě cca 10 vteřin po odpojení od internetu.....tzn, že tady je nějaké zpoždění a tady naprostá přesnost asi nebude. Na prvního máje jsem běhal po baráku z přízemí na půdu a zpět . V televizi byl ZORRO ...televize běžela venku na terase a v 1 patře v obýváku .... a světe div se....zjistil jsem, že např. nějaký výkřik jsem zaslechl v přízemí a když jsem běžel kolem obýváku, tak jsem ho zaslech znova tam. Takže i rozvod kabelové televize po domě má zpoždění v řádu sekund.....tzn. rozvod od ústředny po celém městě bude zpožděn taky v řádu desítek vteřin. Je mi jasné, že pokud hodinky budu seřizovat stále podle jednoho zdroje, tak zjistím přesnost hodinek, ale podle nepřesného zdroje. Může mi někdo, kdo tomu rozumí toto vysvětlit a říct, kde je přesný čas ???
  4. Ahoj,tak jsou konečně doma a jsou supr. Jelikož závěr hledání probíhal většinou prostřednictvím SZ, tak pro ty , kteří četli celé vlákno? ....Poláci zklamali.....hodinky jsem objednal na Ebay .....clo -0,- ....DPH 735,-Kč. Splnují všechny požadavky, které jsem měl. Doporučuji všem "slepcům" , jako jsem já ........je na ně opravdu úžasně vidět.. PAVLE (VRABY) JEŠTĚ JEDNOU MNOHOKRÁT DĚKUJI. Honza.
  5. Ahoj,tak jsem konečně dostal výzvu z celnice k vyzvednutí......zmocnil jsem poštu....tak už se snad konečně dočkám. Trvalo to dost dlouho....doufám, že nebudu zklamanej. Honza.
  6. Možná moje zkušenost s výše uvedenou firmou v Polsku někomu pomůže. V jejich nabídce jsou hodinky, které chci a které jsou určené jen pro trh USA. Při prvním kontaktu...zda zasílají do ČR....odpověď okamžitá, že není problém. Když jsem uvedl typ hodinek....nastal zřejmě problém......v jejich nabídce se hodinky okamžitě přejmenovaly(původně byly pod označením jak v USA), hned nato o 200zl. zdražily a komunikace přestala. Takže jsem ztratil 14 dní a hodinky objednal na ebay.cz.. Teď už se jen těším až přijdou. Honza.
  7. Dobrý večer, prostudoval jsem celé vlákno o Orientkách, ale nepochopil jsem rozdíl tříd podle loga. Nemohl by někdo sem vložit všechny tři loka vedle sebe abych věděl do čeho jdu? Mám totiž jedny ....podle mne supr Orientky objednané a teď nevím, která je to třída. Nejsou totiž určené pro evropský trh, tak porovnání ceny asi nepomůže. Díky Honza.
  8. Ahoj, pro ty jsem byl rozhodnut, kdybych musel slevit z nějakého požadavku.....jsou totiž jen 50metrovky. Jinak na ruce jsou moc pěkné, měl jsem je v černém provedení, ale jsou trochu menší. Ale fakt moc hezký. Teď však Orientky je jasná volba. Polákům jsem psal.....a poslat do ČR, žádný problém.....cena+ 27 PLN za poštovné. Tak v pondělí na tom začnu pracovat. U těch Atlantic-ů je zajímavé, že serie se jmenuje MARINE a přitom jsou to jen WR50. Nenechte se zmást....na některých webech uvádějí WR100...např hodinářství Jihlava, ale je to chybně napsané. Honza.
  9. Dobrý den. Máte někdo prosím zkušenosti s Firmou ZODIAK z Wroslawi-Polsko. Nechal jste si někdo od nich něco poslat? Děkuji. Honza.
  10. Ahoj, vůbec nechápu jak tohle forum funguje. Včera když jsem se odhlásil, tak mi přišlo ještě několi odpovědí na e-mail, ale tady nejsou. Odpověděl jsem Pavlovi, ale tady se to taky neukázalo, tak teď jsem s toho zmatenej a píšu raději ještě sem, abych se ujistil, že Pavel moji prosbu obdržel. Honza.
  11. Pánové pro dnešek se musím odpojit, ale ráno hned přispěchám. Zatím vedou Orientky....budou asi o malinko větší, než Certiny...uvidíme. Vraby- prosím jak je to s těma Orientkama??? Tento typ se sem nedováží ??? Podle fotky to vypadá, že bych na ně mohl vidět, ale potřeboval bych si je dát na ruku. Děkuji všem za pomoc. Honza.
  12. Poslal jsem dotaz na velikost sklíčka prodejci....jak mi poradil funf5 Orientky automaty jsem měl před těmahle a taky supr, kdybych je neupálil autobaterií i s rukou, jak píšu výše, tak věřím, že je mám dodnes.
×
×
  • Vytvořit...