Přejít na obsah

palko423

Členové_50
  • Příspěvky

    120
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Prim, ale nosím hlavně Tissot, Seiko a Suunto :-)

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

palko423's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Na Aukru jsou Prim Orlík v.č. 126 za 550.000 Kč!?
  2. TVL...to je dobré a pěkné makro :-)
  3. ...prodejní propadák...a přitom jsou v porovnání s plastovými, co měl každý doma, nádherné. Toliko můj názor.
  4. Díky ještě jednou, jak jsme psal, hodinky mám u oprváře, ND shání i on, ale půjdu tomu naproti. Každopádně ještě jeden dotaz - jaký kalibr je v těchto PSII Automatic? Někde je u těchto hodinek napsáno 96 a někde 69...v čem se liší? Je na nich předmětný díl (držák rotoru s čepem) stejný? Ještě jednou díky!!!
  5. Diky za ujasneni, nazorne vysvetleni situace. Jak uvedeno, budu hledat dil / strojek / hodinky...
  6. Dobrý den, Zeptat zde, nebo v inzerci? Každopádně mám na opravu "u svého hodináře" jdoucí PSII automat, ale automaticky nenatahují. Bylo mi řečeno, že mají ulomený, a teď nevím zda se vyjádřím přesně, držák rotoru automatického nátahu. Kdyby jste něco někdo takového měli, budu vděčný a rád koupím :-) Díky předem za jakékoliv info / inspiraci.
  7. Ještě k Prim - loupáky (čti Prim - dělnice) ...mám doma jedny takové, ciferník je úplně bílý, vypadá jak z papíru/kartónu s potiskem, pouzdro po obvodu je jako by bylo pískované což ještě beru, ale co mě mátlo a ještě sále mate, že sekundovka je zlatá, špičatá, ale minutová a hodinová ručka jsou hranaté, jako na obrázku výše, ale nejsou již zlaté, ale stříbrné a teď si nejsem jistý (nemám je u sebe), zda konce jsou šmrncle černou. Je to origo, nebo bastl?
  8. Zdravím ve spolek! Jelikož jsem "kaštan", ale pomalu směřuji k tomu, že si nové Orlíky D38 koupím (ještě nevím zda 95 nebo 105) jakožto vrchol toho co v hodinařině chci (a bez ohledu na diskuze zda má PRIM takovou cenu nebo ne, protože v případě zahraničních hodinek stejně většina v této cenové relaci má stejně běžnou ETU a tak asi z patriotizmu a po zhlednutí jejích výroby jsme se ještě v tomto ujistil) chci se blíže zeptat co se myslí výše uvedenými slovy: každej novej remake orlíků naprosto , ale naprosto strčí do kapsy všechny předchozí ? Co konkrétně, proč a jak atd. :-) Díky předem!
  9. Díky! :-) Pokud vše vyjde, a budu mít i nový ciferník (originál NOS původní PRIM) pak pošlu foto :-)
  10. Děkuji! ...nicméně hledal jsem návod, ale asi špatně, nenašel jsem :-(
  11. Dotaz...jakým způsobem se vyměňuje vložka lunety na PSI / IGEN? Vyloupnout a novou nalepit??? ...abych nepoškodil jednak původní lunetu a pak novou vložku lunety, která má popis zespodu... Děkuji, Pavel
  12. Dobré ranko, Navazuji na komunikaci výše, respektive identifikaci, zda ručky a korunka jsou origo nebo "fejk/parexo". Vím, poudro je hrozné, ale do Eltonu zatím nechci...nedává mi smysl starý strojek a nové pouzdro... Foto nic moc, ale snad pomůžou. Díky!
  13. Díky. OK, dnes večer nebo zítra ráno foto vložím. Každopádně originální cifr již mam domluven a vložku lunety koupím v Eltonu...a přiberu i lunety na PSII :-)
  14. Dobrý den, Po upozornění přesouvám dotaz z vlákna IGEN zde: Onehdy, rok-dva zpět jsem ?výhodně? koupil IGEN, protože se mi na fotce inzerátu líbily. Nyní vím, že cifr není originál (není protažené ?M?, lumi není vystředěná v obryse indexu, nesedí okýnko na datum?zde jsem si myslel, že je pootočen datový prstenec, ale asi je chyba v cifru), každopádně si nejsem jist u korunky (podle toho, že chrom je jako nová, tipuji na fejk?nebo že by nový originál ?! :-) a u ručiček. Každopádně nechci se za hodinky stydět ať již budou výjimečně na ruce, nebo v krabičce (a teď nemyslím ošoupaný chrom na obvyklých místech) a tak bych je chtěl dát trošku do kupy ? respektive do původního stavu. Q: jak poznám u IGEN originál ručky a korunku oproti fejkům/parexum? Díky, Pavel
  15. Díky, omlouvám se a přesouvám se na FAQ... :-)
×
×
  • Vytvořit...