Přejít na obsah

Flipik

Členové_50
  • Příspěvky

    911
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Novojičínsko
  • Fanoušek značky
    Filozofie, LAVER CUP

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Flipik's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Flipik

    Citizen na ruce...

    Pěkné (oboje), kde to je?
  2. Jsou pěkné a vyvážené, jen škoda toho safíru. U Star řady by to měla být samozřejmost.
  3. AI se umí rozparádit: Důvodem, proč se ve slově "pedikúra" píše "ú" s čárkou a ne s kroužkem jako ve slově "kůra", je přijetí určitého pravidla pro gramatickou diakritiku v češtině. Pravidlo diakritiky v češtině říká, že dlouhý písmenový znak "ú" se v případě písemného projevu (psaní) uvádí s pomocí čárky, zatímco během výslovnosti (hovorového projevu) se používá kroužek. V případě slova "kůra" se jedná o standardní výslovnost, ve které se dlouhý "ú" označuje kroužkem. Ve slově "pedikúra" však dochází ke změně výslovnosti "ú" na "u", a proto se používá čárka, aby se upozornilo na tuto odlišnost.
  4. Co si objednáte, to dostanete, rychle a spolehlivě. Díky Davide za obchod.
  5. Jsou celkem fajn, akorát že tak moc vzhledem a skoro i cenou připomínají Omegy, že se vlastně stále drží předlohy
  6. Čím více informací policie uvolňuje ohledně včerejší tragedie, tím více jsem naštaný a přesvědčený o tom, že mohli udělat daleko více. Zejména onformace o to, že byl mezi podezřelými a měl u sebe zapnutý mobil jsou velmi zásadní. Ale ano ani 11. září 2001, ani 7. října 2023 to nebylo o nedostatku informací jako o především o špatné práci s nimi.
  7. Moje dcera tam v čase střelby chodí okolo FF každý čtvrtek, dneska změnila plán a přišla později (respektive už se do oblasti nedostala)
  8. Snad jedina výtka je ke chybějící 30W nabíječce, ale to je trend, takže nakonec ta cena bude lehce nad pětku, ale i tak je to dobrá koupě.
  9. Přesně tak, např. Moto G54 Power Edition https://mobilenet.cz/clanky/recenze-motorola-moto-g54-power-edition-jednim-slovem-paradni-49168
  10. Gaussova křivka platí v každé sociální skupině, s tím se nedá nic dělat
  11. Jo, když to člověk dělá poctivě (něco jako poslání), tak je to opravdu náročné a nedoceněné. Každý kdo pracoval ve škole, tak ví, že je jednou nohou v kriminále. Na druhou stranu těch co jdou na PF z přesvědčení je menšina, zbytek protože se nikam jinam nedostanou.
×
×
  • Vytvořit...