Přejít na obsah

jerzy

Členové_50
  • Příspěvky

    94
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli jerzy

  • Datum narození 23.5.1981

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Nýdek
  • Fanoušek značky
    Glycine

Návštěvy profilu

3 520 zobrazení profilu

jerzy's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Měl jsem na mysli rohože, které se rozloží na trávník a přitlučou do země kolíky. Tráva jimi poroste. Jenom si nejsem jistý jestli to bude fungovat v podmínkách kdy leje týden v kuse. Aby ta rohož nebyla utopená v blátě. Nějaké videa jsem našel, ale za sucha, to se jim to jezdí.
  2. Nemáte zkušenost se zatravňovací rohoží? Potřeboval bych zpevnit plochu cca 100m2 tak, abych nejezdil v blátě. Něco jako tohle. Bude to fungovat? https://www.nonstopstavebniny.cz/zatravnovaci-rohoz-tenax-gp-flex-1400-1-x-10-m-zelena-10-m2/
  3. Defender je úplně v pohodě jestli neděláš vyloženě kraviny. Dneska už na něho spoléhají i korporáty.
  4. Máte někdo zkušenosti s Tedom energie? Elektřina i plyn, budu se stěhovat. Nechával jsem jim číslo, ale zatím se neozvali, což důvěru nevzbuzuje.
  5. Hrad jsem dostal taky, dodnes ho mám na poličce. Byl rozkládací a měl vězení
  6. Rychlá domluva, dobře baleno, skvělé TH Aquaracer. Děkuji za obchod.
  7. Rozhodnutý a trpělivý kupující, děkuji za obchod.
  8. Děkuji za obchod, všechno proběhlo hladce a rychle.
  9. Na streamu je krátké povídání o rolexkách, Třeba to někoho zaujme https://www.stream.cz/slavne-znacky/10015122-rolex-jedine-hodinky-ktere-byly-na-absolutnim-dne-i-na-nejvyssim-vrcholu A ještě bonus v podobě reklamy. https://www.stream.cz/slavne-znacky/10015111-bonus-reklama-na-hodinky-rolex-explorer
  10. Rychlá komunikace, skvělá domluva, všechno proběhlo hladce. Děkuji za obchod.
  11. Sice jsem s tímto uživatelem neobchodoval, ale bez jeho pomoci by se mi dluh z nepovedeného obchodu možná vůbec nepodařilo vymoct. Angažoval se osobně ve věci, která se ho netýkala a za to mu patří můj velký dík.
  12. Včera konečně peníze dorazily. Chtěl bych tady poděkovat všem, kteří projevili zájem a měli snahu pomoct. Zvláštní díky pak patří uživateli laskajefajn, který se osobně angažoval a uháněl ace k vrácení peněz. Bez jeho pomoci by se to táhlo ještě nějakou dobu a jsem si jistý že by došlo k oficiální výzvě, kterou už jsem měl skoro připravenou.
  13. Rad bych, ale porad se to vlece. Az se ta vec nekam posune, urcite to sem napisu.
  14. Vraby>jestli narazis na to, ze jsem si spletl jmeno tak bohuzel ne. Me to dokonce prijde na vicenasobnou registraci. Km.kmk>nenadala udalost je mozna, vsak mi taky psal ...syn nestihl, syn v nemocnici. Ale taky je to napadne pohadce od Peteho. Kazdopadne jsem byl dnes ujisten v sms ze penize odeslal ve ctvrtek vecer. Takze se "tesim" na pondeli, ale iluze si nedelam...
  15. A já jsem si výtahnul čeného petra :-( 23.5. jsem tomuto člověku poslal peníze na předplacenou kartu ČSOB. Několikrát jsem byl ujištěn o odeslání zboží (Iphone), několikrát jsem žádal prodávajícího o číslo balíku. Vždycky jsem se dočkal akorát výmluv. Počátkem tohoto týdne jsem poslal prodejci číslo účtu pro vrácení peněz s termínem do dnešního dne. A nebylo pro mě překvapením, že mi žádné peníze nepřišly. "Důkazní materiál" mám v SZ a SMS. Tohoto prodejce opravdu doporučit nemůžu :-( Rád bych touto cestou požádal všechny, kdo s uživatelem Ace.Rimmer obchodovali, aby mi do SZ poslali jeho jméno a adresu. Mě se představil jako Dan. Nechci se nechat jen tak oškubat. Naopak ho chci kontaktovat a získat zpět co jemu nepatří.
×
×
  • Vytvořit...