Přejít na obsah

jakovar

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

jakovar's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. jakovar

    Zase ta Monstra

    Ve sledování na Ebayi mám tyto dva odkazy. Možná by se našly i jiné. Jen to teď bude na déle, v Číně slaví nový rok :(. https://www.ebay.com/itm/184467565931?var=692172208191 https://www.ebay.com/itm/174457208305?var=473659702779
  2. jakovar

    Zase ta Monstra

    Paráda. Koukám přímo po těchhle už několik měsíců a stále jsem se neodhodlal je koupit. Maličko se obávám velikosti. Nosím léta SNZJ25J1 40mm (43 s korunkou) a přijde mi to akorát. Ale možná to zkusím až je zase naskladní ... Tak pro radost ....
  3. jakovar

    Seiko SARX

    Možná se hloupě zeptám, ale nějak si stále nejsem jistý z té spousty fotek jestli je pouzdro u SARX broušené shora i z boků nebo jako u SARB jen shora? Jinak jsem také fanda červených vteřinovek. Hodinky s nimi na mě působí nějak veselejším dojmem.
  4. jakovar

    Seiko spirit scvs003

    Moc díky za postřehy. SCVS jsem našel ještě na chronograph.com za cca 350 dolarů. http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2319 Sport 5 pouze s tečkami lumi u indexů jsou dobře čitelné i nad ránem. Sarb (SCVS) lumi je kvalitativně horší než u sport pětek nebo je srovnatelná? Tak se pomalu přikláním k SARBům. Seia otevřel a fotky u něk vypadají pěkně. Těch bílých linek jsem si doposud nevšiml a zdá se to být podařená maličkost.. Řadu Sarb asi pomalu nahradí SARX, že? Ještě jednou díky.
  5. jakovar

    Seiko spirit scvs003

    Prosím o radu. Přes několikery Sport 5 jsem se běhěm více jak roku proklestil "dále" (nemoc vám známá je neúprosná). Romýšlím nad pořízením buď SCVS003 nebo Sarb 033. Měl je někdo z vás oboje v ruce a mohl by popsat které vypadají lépe? Vím, že rozdíl je pouze ve vnitřní lunetě a umístění luminiscence (tah neřeším). Zatím mě více oslovují SCVS, lumi na venkovních krajích indexů mi přijde logičtější. Ale nejlepší by bylo to posoudit naživo... Díky za podněty.
  6. Dobrý den. Rád bych v tomto obchodě koupil tyto hodinky http://uneshop.com/index.php/men-s-watches/mens-sports/seiko-5-sport-mens-watch-snzd49j1-black-pvd-stainless-steel-new.html , dost mě oslovují, ale o obchodu toho google moc neví. Na maily nereagují. Trochu se toho bojím, ale 50 dolarů rozdílu v ceně není málo... Nemáte s nimi někdo zkušenost? Nebo alespoň z doslechu. Díky.
×
×
  • Vytvořit...