Přejít na obsah

robl.7

Členové_50
  • Příspěvky

    154
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli robl.7

  • Datum narození 1.1.2010

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

7 247 zobrazení profilu

robl.7's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Velké díky klukům v ONYXU za úžasný přístup k zákazníkovi včetně osobního doručení až do Prahy. Za mne veliká spokojenost a vřele všem doporučuji toto výjimečné hodinářství.
  2. Druhý Piper fuč, zbývají 2 ks Charles Heidsieck Brut Reserve.
  3. Blíží se svátky , tak třeba se budou někomu hodit bublinky.... Piper Heidsieck Cuvée Brut 0,75 l 650,-Kč/ks Charles Heidsieck Brut Reserve 0,75 l 1100,-Kč/ks Osobka v Praze nebo pošťák za prachy.
  4. Ahoj. Nějak to stále neběží. Máte nějaké info jak to vypadá.
  5. Vše v pohodě, rychlá domluva , doporučuji.
  6. Starbucks fakt neteče.... 2 roky deního používání.
  7. Výborné !! Trabantem až na konec světa. Dobrodružství , příroda , humor..... http://www.csfd.cz/film/358267-trabantem-az-na-konec-sveta/
  8. Něco jsem už za ty léta nafotil. Více přes SZ.
  9. Mitsubishi ASX v naftě jsem měl 2,5 roku a zažil jsem velký problém. Automatická regenerace ( vypalování) u filtru pevných částic je řešena přistříknutím nafty do filtru každých 300 až 500 km kvůli lepšímu vypálení. Pokud při zastavení ( systém start / stop ) nebo vypnutím motoru přerušíte tuto regeneraci tak přebytečné nespálené palivo ve filtru odteče do olejové vany pod motorem. Tento systém je funkční bez problémů pokud jezdíte delší trasy a tato kombinace se stane jednou za čas..... Já při provozu ve městě jsem toto vypalování přerušil vícekrát a následek byl , že se rozsvítila po cca 5000 tis. km kontrolka výměny oleje a ryska na měrce ukazovala o 1 cm výše nad povolenou hranici oleje. A to byl problém neřešitelný servisem. Nakonec než měnit olej každých cca 5 tis km jsem vůz raději prodal. Za mne tedy do města nedoporučuji naftu!!
×
×
  • Vytvořit...