Přejít na obsah

Pasha-De-Cartier

Členové
  • Příspěvky

    28
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

2 011 zobrazení profilu

Pasha-De-Cartier's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Vážení, nemá někdo na prodej extra 1 ks link na tah pro SEAMASTERy chrono, ref. No. 2599.80 ?? Koupím ihned pokud bude za rozumnou cenu. Nemůžu najít můj náhradní. Díky za nabídky.
  2. ok dám vědět. Taky tomu asi nechám udělat "full service" at mám na pár let pokoj.
  3. Neboj, já jsem sehnal výměnu všech ručiček na SEAMSTER CHRONOGRAPH za dobrý peníz u p.Brože v pasáži ALFA. A tam je o 3 chronografové ručičky víc.
  4. A tady jsou se znakem na dýnku
  5. Ony vybledávají jen ty s "oranžovou" barvou na ručičkách a ciferníku. Ty novější s červenou barvou (tuším že od r.v. 2001) už údajně drží stálobarevnost dobře. Také mají znak na dýnku jenž starší modely nemají.
  6. 2 CYBER - tak jsem kontaktoval Brože s pasáže ALFA a musím říct že zatím vše vypadá nadějně. Jak cenově tak časově. Díky za radu.
  7. hmm taky gratuluji. TUDOR obecně není v Čechách příliš znám. Já mám dvoje TUDOR TIGER( DAYTONA pro chudé .-))))musím říct že jsou to neprofláknuté kusy jenž skvěle vypadají a přitom je nenosí kdejaký "zelinář"
  8. tak 150 dollarů pokud je koupili někde na netu si myslím. Jináč hodnotu nemají žádnou jelikož fake rolexy jsou dnes myslím téměř neprodejné.
  9. OPRAVA ............... ............tak by mne zajímalo kde dávají "real" SUBMARINERy "jen tak" ?? SORRY
  10. No já jsem zrovna koukal že bych nějaký svoje "digi" prodal a pořídil nějaký nový, tak by mne zajímalo kde "real" dávají SUBMARINERy "jen tak" ??
  11. No nevím na co tady honíš 50 příspěvků. Tady stejně nikdo nic NIKDY nekoupí.
  12. hmm, nepotěšil jste mne ale já vás také nepotěším??????? UUUUF asi o nebude tak easy.
  13. 2 Cyber - můžeš mi dát vědět kde se nachaází servis "kde chodíš" jak ses zmínil?? Dík
  14. 2 CYBER - dík za odpovced ale pokud vim tak zkousel DEAL KLENOTNICTVI v Ostrave a ti zkouseli zjistit cenu a pry jim OMEGA servis rekl ze se to musi poslat a pak jim reknou cenu opravy. Pokud je to 2-3 tisice tak si myslim ze to jeste ujde. Proto se ptam - tos jen tak strelil cifru anebo vis neco blizsiho?? Dik za help
×
×
  • Vytvořit...