Přejít na obsah

Uwe.T

Členové_50
  • Příspěvky

    107
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Uwe.T

  • Datum narození 24.4.1963

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Ústí nad Labem
  • Fanoušek značky
    hodinky sou docela báječně ulítlý, ale letět vplachťáku je taky supr

Uwe.T's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. mluví, nakonec jí taky pomáhám vybírat kostýmek a klobouk, ale máme naštestí stejný vkus, jediný co mi vadí jsou poljoty od ricouse, ty nemůžu nosit protože je nesundá z ruky a odmítá mi je půjčit.
  2. no v éru jde o to že ukazovadlo času musí přežít nějaká ta géčka když lítáš kotrmecle, mixer to je jiná kapitola----šmarjá dyk v tom si musí pan letec před nahozenim vyndat oční protézy, páč hrozí že panenka opustí oční bulvu.
  3. Docela by mne zajímalo jak se vypořádaji hodinky u vrtulníku s vibracemi, např. během vzletu. Když vidíš třebas takového robinsona, tak čekáš smrtící a drtivej náraz nejtu kterej se urval z ocasu. Nechápu že přístroje vůbec zůstanou v palubní desce, a vário nejspíš neví jestlí má ukazovat dvacet metrů nahoru, nebo dolu. Hodinky asi v mixeru dostávají dost zabrat co ?
  4. přes dva roky jsme měl palmika 505, a ted používám iPAQ 214, osobně považuji pda za lepší variantu než samotnou čtečku, přečetl jsem na PDA desítky knih. http://palmare.idnes.cz/posledni-mohykan-8..._212645_pda_ram nechtěl jsem žádnou multifunční šílenost s foťákem a telefonem.
  5. eroplany, eroplany, eroplany - bejt v plachtovém éru a v pořádným stoupáku, škoda že plachťák neuveze bombu
  6. šílenci vraždící ve velkém páchají tuhle zábavu pokaždé v místech kde vědí že jim nehrozí žádné nebezpečí od odhodleného a OZBROJENÉHO člověka
  7. no pokaždý když se dočtu o střelbě třebas někde v baru, jak někdo postřílí půlku hospody, tak to znamená jenom to že tam nebyl nikdo kdo by ho svým qéérem moch zastavit, pacifismus de jenom vocaď pocaď
  8. jinak za a) nosím bouchačku skoro všude b ) vystřelit je takovej průser že bych asi nejdřív skusul zdrhnout
  9. to ta moje když si prvně bouchla z brokovnice tak skončila na zádech - nakonec žádnej předpis neurčuje v jaké poloze se má nacházet střelec "po výstřelu "
  10. no vida zase další co čte (nebo i píše ?) do dfense
  11. mam k němu i osmipalec
  12. asi se zhlídnul v pořádný ráně - českej Špinavej Harry ?
×
×
  • Vytvořit...