Přejít na obsah

Tittus

Členové_50
  • Příspěvky

    1 641
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

O uživateli Tittus

  • Datum narození 6.3.1968

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Omega, Cartier, Rolex

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tittus's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Pokud by měl někdo dojem, že využije prázdné obaly na DVD, tak jich tady mám asi 700 ks. Je to mix všech barev, většina je na 1 DVD, několik na 2 DVD a pár jich je i na 4 DVD. Samozřejmě lze vložit i CD nebo BluRay. Daruji za odvoz, k vyzvednutí Praha 7. Jsou toho 4 bedny. Jestli je to hloupost a nikdo se do pěti dnů nepřihlásí, půjde to do sběrného dvora. Ale třeba se někomu můžou hodit. Díky za prostor.
  2. AMG CLS 53 - když se snažím, tak jsem na 10,8 l/100 km. Když se nesnažím, tak 12l/100 km, převážně po Praze. Na dálnici udělám tak kolem 8,5-9, ale fakt to nešetřím.
  3. Zkusil jsi Aukro? https://aukro.cz/stare-plakaty
  4. To máš ještě dobrý, já řešil registraci Porsche Cayenne, které jsem koupil na švýcarských značkách od člověka, který ho koupil v Rusku, takže nemělo homologaci pro EU. Potvrzení u Porsche stálo 15k, a to jsem měl štěstí, že v Porsche dohledali vyrobený kus v databázi a odpovídal normám.
  5. Na to máš samozřejmě právo, akorát mi to připomíná jednoho mého kámoše, který rád podléhá konspiračním teoriím a když mu pošlu nějaké alespoň trochu pořádně ověřené a někdy i logické vysvětlení, tak mi řekne, že podle jeho názoru to je jinak. Ale nějak zapomene dodat jak a na jakých si vytvořil ty svoje hypotézy. Mně ten Patrikův rozbor přišel dobře vysvětlený a ozdrojovaný.
  6. No tak tady je to poměrně pěkně rozebrané, jak to vlastně bylo.
  7. Chvíli mi to trvalo, ale myslíš Kazmu?
  8. Já jednou našel zastrčenou šišku úplně vzadu a byla tam snad půl roku naprosto bez problémů. Ale já mám v lednici 3-4 stupně C, záleží taky na teplotě.
  9. Yachty v datacentru. Fotka sice není dnešní, ale dnes to bylo úplně stejně, akorát jsem nefotil.
  10. Tuším, že mají stánek v Holešovické tržnici v zeleninové hale.
  11. Elemart Robion, Flavien Nowack, André Clouet - poslední dobou jsem přešel od mainstreamu k vinařům, kteří dělají menší produkci, ale stojí to za to.
  12. Pozor na něj! Jenom jsem si u jednoho inzerátu nastavil sledování a jelikož už se pár let známe a nejeden obchod proběhl, tak mě Zdeněk kontaktoval a zákeřně mi nabídl mnou dlouho vysněné hodinky v lepším stavu za krásnou cenu. Sešli jsme se na prohlídku, dali kafe, pěkně popovídali a protože jsem se hned nemohl rozhodnout, v klidu prohlásil, že je nechá stranou a dá mi čas. Nijak netlačil a řekl, že to musí uzrát. No odolával jsem asi deset dní, uzrálo to a obchod byl uzavřen. Hodinky předány ve stavu 99,999 % - jako nové - v kompletním balení. Probrali jsme náš chronobundus a navzájem okoukli různé naše časostroje. Myslím, že jsme se neviděli naposled. Paráda! Tímto ještě jednou děkuji za obchod a za velmi férové a vstřícné jednání.
×
×
  • Vytvořit...