Přejít na obsah

odjinud

Členové_50
  • Příspěvky

    7 340
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    FESTINA, jak jinak...

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

odjinud's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Tak takhle jsem se jeste neozral ani ja...
  2. U nas tusim bylo, ze znacka musi byt upevnena tak, ze nemuze upadnout (volna citace). Tohle se dalo do zakona/vyhlasky, kdyz se kdysi zacly krast znacky. Pak si to lidi zacli prisroubovavat. Taky jsem nedavno tu svoji jeste pro sichr prisrouboval, aspon tu predni.
  3. Tak copak asi vytáhne...?
  4. Součástí elektrokol bude brzy systém automaticky omezující rychlost, první ho testuje Amsterdam https://energozrouti.cz/clanek/soucasti-elektrokol-bude-brzy-system-automaticky-omezujici-rychlost-prvni-ho-testuje-amsterdam
  5. VAT 69, whisky z Band of Brothers... leta jsem ji v krame (samosce) nevidel, takze kdyz jsem ji zahlédl dneska v Globusu, tak jsem ji vzal. Chuťově... no, nic extra, odpovida to beznym "supermarketovym" whisky (Grant's, Balentines...), fakt nevim, co na tom ten borec z Band of Brothers videl.
  6. Zrovna na Seznamu - oblibeny italsky syr Casu Marzu https://medium.seznam.cz/clanek/iveta-mauci-nejnebezpecnejsi-syr-na-svete-zapsany-do-guinessovy-knihy-51239 Zkousel to nekdo?
  7. Jsem si rikal, ze nejak malo smrdej...
  8. Otazka je, kdo to v realu kde vyrabi. To je jak hodinky od Armani, Hilfinger atd. Hadry dobry, hodinky křáp čína. Aby to tady nebylo naopak... Osobne nemam rad koncerny, co vyrabi formalne vse, ale pulka je outsourcing s jejich logem na tom od jinejch, tradicnich vyrobcu (v lepsim pripade), v horsim čína. Tim nicmene nerikam, ze by zrovna tohle pero bylo nejak spatny.
  9. Pockej, to je nejaka mašina, ze bych si ji mohl koupit domu a pak se tim zivit?
  10. Tak "amatersky policista" z NDR dostal konecne do drzky... https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-postrach-spatne-parkujicich-ridicu-skoncil-po-napadeni-v-nemocnici-40463864
×
×
  • Vytvořit...