Přejít na obsah

odjinud

Členové_50
  • Příspěvky

    7 357
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    FESTINA, jak jinak...

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

odjinud's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Ja bych nerekl, ta zakladni barva (cerna s trochou cervene) mi prijde hezci...
  2. Tak jsem se po cca dvou letech rozmýšlení rozhodl, že bych vyzkoušel rangemany, takže pokud by někdo chtěl výhledově pouštět ty černo-žluté (jiný barvičky nee) z předchozí generace (GW-9400Y-1ER) v pěkným stavu, tak se mi může ozvat.
  3. Budu vam je muset zacit nejak znechucovat Vite treba, ze ta zluta barva na nich je docela radioaktivni?...
  4. Pánové, tak jsem se po dvou letech rozmýšlení rozhodl, že bych ty rangemany tedy vyzkoušel takže pokud by někdo chtěl výhledově pouštět ty černo-žluté (jiný barvičky nee) z předchozí generace (GW-9400Y-1ER) v pěkným stavu, tak se mi může ozvat.
  5. Naprostý souhlas. Slovensko mělo prozápadní vládu, ta se neujala; mělo (tedy dosud má) prozápadní prezidentku, tak se v zásadě taky neujala. Ono to jen mínit dobře prostě nestačí a co by fungovalo dobře jinde (na západě), třeba Čaputová, se na současné Slovensko hodí asi jako ferrari na safari. Tam patří land rover, a není vina ferrari, že se tam nehodí.
  6. Jeden trochu černější...
  7. Soused na chatě vsadil na modřince...
  8. Hlavně to chce dobrej outfit... jdete někdo s dobou?
  9. Jako ze by meli lano ze zeme do zeme, z kontinentu na kontinent ve stylu říčního privozu? To je fakt docela dobry napad na eko dopravu. Idealne pokud tam bude 100 burlaku tocit klikou u rumpalu:-)
  10. Kviz... Takze je to a) Aliexpress saver shipping doprava b) namorni africti pirati, co v tom maji 4 rakety Harpoon.
  11. Nedavno jsem poslouchal o nezdarenem atentatu na Brežněva. Borce nepopravili, ale zavreli na dozivoti do blazince, bo je prece nemozne, aby psychicky zdravy clovek mohl neco takoveho v SSSR vubec zkouset spachat. Nakonec byl po padu SSSR (nevim kdy presne) pusten na svobodu. Takze ona tahle logika ma v Rusku oporu v tradici
×
×
  • Vytvořit...