Přejít na obsah

Arrow

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Arrow's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Arrow

    ALPINA extreme diver

    Hmmm, kov jim přidal na kráse takových dobrých 50%. Paráda. Ví někdo cenu na oceli ?
  2. Arrow

    ALPINA extreme diver

    Tenhle nástupnickej model považuju za mnohem zdařilejší než předešlej. Ten mi přišel takovej humpoláckej. Taky zvolili dobrýho ambasadora, Baldwin je správnej chlapík.
  3. Arrow

    Eterna KonTiki GMT

    Nedivím se, jedny z nejhezčích co znám .
  4. Za zdařilej považuju chronograf od Armand Nicoletu, novej typ MN2. Navrch má big date.
  5. Jo Xedos, to bylo proslavené auto, být takové, co se týče kvality, všechny vozy, automechanici by pochcípali hladem. Svého času jsem si ji moc přál. Chodil jsem si ji prohlížet do autosalonu a jednou jsem se v ní projel. Pamatuju se, že v ní bylo i při vysokých rychlostech úplné ticho. Musel sis ji užívat, panedge. Závidím i teď .
  6. Ad Ruda díky. Z jmenovaných jsem nejvíc sázel právě na Vredestein. Zimní mám Semperity, ale na léto jsem chtěl změnit značku. Rozměr je klasika, 215/50 R17. Vredestein nabízí dva typy za velmi pěkné peníze .
  7. Chtěl bych se zeptat, má někdo z členů zkušenost s pneumatikami Vredestein ? Vybírám totiž mezi méně prémiovými značkami, v hledáčku mám ještě Semperit a Fuldu.
  8. Patří Gemnation mezi spolehlivý a prověřený obchodníky ?
  9. Z řady MOON DNA, ze série MOON Dust, model Black Mood Black Chronograph. Edit upřesnění označení modelu.
  10. Už si tady dlouho čtu a registraci mám kvůli fotkám. Pokud jsem se choval k Frantikovi nevhodně, tak se mu veřejně omlouvám. Myslel jsem si, že si nemusíme vykat, Ty mi také tykáš. Navíc nevidím sebemenší důvod, proč bych se měl stále obhajovat před něčí paranoiou.
  11. Předpokládáš špatně. Podíval jsem se do google a ta stáj se jmenovala Arrows zatímco můj nick je česky šíp nebo-li Šíp. Tolik k nicku. Avatar je Alain Delon, můj oblíbený herec, mám rád francouzskou kinematografii. Taky trochu s uzarděním, chtěl bych alespoň trochu vypadat jako on. To jaksi nepůjde, příroda mi nepřála a taky mě choroba drobet vohryzala. Delona mám i v osobní fotografii, musím s tím něco udělat, asi tam mrsknu Quasimoda ;-).
  12. Je to na píču. Musel jsem rozprodat celou svou sbírku hodinek, abych měl na léky. Teď škudlím na definitivní, já to můžu říct, za chvíli budu pod drnem. Edit jasně, Franta má pravdu, jdem na hodinky .
  13. Kluci díky . Na to, že jsem zaregistrovaný pár hodin jsem podporu nečekal. Víceméně jsem v hajzlu, mám rakovinu slinivky břišní .
  14. Přeji Ti fůru štěstí. S nemocí si tutově poradíš, zvládl si jiné peklo. To dobře znám, mám rakovinu a tak nějak spolu válčíme. Když si udolal tohle, pak RS zmákneš levou zadní Hodně štěstí, Franto .
  15. Nemám ani zdání, jaký hodinky máš na ruce, safi. Prozraď mi to .
×
×
  • Vytvořit...