Přejít na obsah

dejinytrávy

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli dejinytrávy

  • Datum narození 18.7.1986

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Bratislava (SK)

Návštěvy profilu

972 zobrazení profilu

dejinytrávy's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Po dedovi nemám žiadne Primky, ale je to cool V robote takto:
  2. Zatiaľ spokojnosť Akurát s presnosťou to nie je úplne ono, ale uvidíme Necháme im čas...
  3. Uf, tie som vždy mal rád! Ja dnes tieto HAQ...
  4. dejinytrávy

    Nomos Campus Serie

    Vždy som bol fanúšikom Nomosu. Vždy som mal rád California ciferníky. Ale toto sa im teda nepodarilo... Neviem, neviem. Nepodarený koncept mi pripomína nové AK od Rolexu.
  5. Sú bohovské... Tieto si raz musím zadovážiť.
  6. Ďakujem za privítanie Hej, hej, tu i tam niečo občas napíšem
  7. Tak nejak. To tá naša DPH je zradná... Chalani poslednú dobu pracujú na glazovaných ciferníkoch. To bude niečo zaujímavé Určite si niečo ďalšie od nich zaobstarám.
  8. Áno, sú to 1100-04. Máš recht, aj mňa tá Miyota za 1400 eur tiež najprv trocha zarazila. Ale bol som u nich v La Chaux-de-Fonds, rozprával som sa s nimi a videl som, ako pracujú. Keď sa rozhodovali, aký kaliber budú používať, niekoľko mesiacov testovali túto Miyotu - rozoberali, obmieňali súčiastky, študovali štruktúru atď (jeden z tých chalanov koncipoval kalibre u Richarda Millea...) - a nakoniec usúdili, že je to objektívne veľmi dobrý a spoľahlivý mechanizmus (čo však nemení nič na tom, čo píšeš o cene - iba vysvetľujem, prečo som do toho šiel ). Pri každých jedných hodinkách je mechanizmus rozobratý, vyčistený, znova zložený a samozrejme regulovaný (môj si ide iba 1s/d do plusu). Spracovanie puzdra, ciferníka a ručičiek je úžasné. K tomu 5-ročná záruka a prvý servis v cene... Nebola to úplne rozumná kúpa, ale ani úplne nerozumná A odvtedy ich nosím skoro každý deň:
  9. Díky Hodinky od dvoch šikovných chalanov, ktorí robili v Richard Mille, Corum atď. Volajú sa Lundis Bleus - Modré pondelky v preklade. Nájdeš ich tu.
  10. Fakt? Díky za tip Skúsim v pondelok napísať!
  11. Objednané. Celkom sa na ne teším. Nechal som urobiť drobnú zmenu na ciferníku, ale inak sú fakt podarené. A uvádzacia cena je férová
×
×
  • Vytvořit...