Přejít na obsah

HDS1200

Členové_50
  • Příspěvky

    506
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

HDS1200's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Tak teď jsem se podělal strachy, vopravdu.
  2. Je mi fuk, co se tam děje, nejsem příznivec rusáka, ale nejvíce agresivních válek na světě vedly a vedou USA. Kolik sankcí na ně svět uvalil, když třeba humanitárně bombardovali jugošku? Kolika USA sportovcům bylo zakázáno startovat ve světových soutěžích? Hýkala snad polovina světa jednohlasně proti, tak, jako je tomu teď?
  3. Tak z tvé strany zcela jistě myšleno sarkasticky a daleko to od pravdy možná nebude. Že tam rus nakráčel je bez debaty,ale zajímal ses někdy, co se tam dělo od roku 2014? Po převratu myslím, páč většina lidí se o UA začala zajímat až od 2/2022.
  4. Tak z tvé strany zcela jistě myšleno sarkasticky a daleko to od pravdy možná nebude. Že tam rus nakráčel je bez debaty,ale zajímal ses někdy, co se tam dělo od roku 2014? Po převratu myslím, páč většina lidí se o UA začala zajímat až od 2/2022.
  5. Netvrdím, říkám jen, že když tam ta šipka přiletěla, všichni nejdřív ukazovali prstem na rusa. Stejně tak jak teď, když frnkla přehrada. Ale jak to bylo skutečně, nevíme nikdo.
  6. Netvrdím, že to udělal ten nebo ten, jen se podivuju nad tím, že aktuálně je povolen jen jeden generální názor, že za tím stojí rus a nic jinýho se nepřipouští
  7. Asi to bude tak jak říkáš, soudím dle těch detailů...vlezli ,zaminovali, zvýšili,odpálili...stejně tak nordstrým, kterej postavili a nestál zrovna suchý z nosu a pak ještě šoupli tu raketu polákům, že jo.
  8. Tak určitě to tak bylo, jsou to vymaštěnci ti rusáci, když si vyhodí do vzduchu přehradu, která pitnou vodou zásobuje Krym. Aktuálně jejich Krym.
  9. Zkus toto http://www.sumavske-roubenky.cz/
  10. Tak von pan Staněk nemluví úplně pravdu, znám ho osobně a to velice dobře a po té, co se vrátil z Číny, jezdil drahnou dobu se dvěma spalováky, motobike od BMW měl taky. Postupně k tomu zlomu k emobilitě došlo, ale rozhodně ne po návraru z Chinese. Teď je schopen jet do IT na hory o dvě hodiny déle než ostatní, páč nabíjet je třeba.
  11. Prosím Tě, jenom otázka, kde je ta hranice psedo humoru? Nebo kdo ji určuje? Abych věděl, čeho se vyvarovat. Dík
  12. Tak vona to pravda být nemusí, ale třeba taky jo. Záleží, kdo chce čemu věřit. https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-tomanek.php?itemid=40516
  13. Trocha těch toolů při pátečním poobědí
×
×
  • Vytvořit...