Přejít na obsah

dave9014

Členové_50
  • Příspěvky

    163
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

4 751 zobrazení profilu

dave9014's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Neřeš, co koupil kamarád. Akorát by tě míchalo, že máš hodinky, který jsi vlastně nechtěl
  2. Vážně obchodování na jedničku, i pokud jde o nestandardní přání. Díky za svatou trpělivost!
  3. Geniální spolupráce. Rychlej a příjemnej kšeft, díky!
  4. Vnější AR bych už asi taky nebral, měl jsem ho na Archimede Pilot Chrono s plochým safírem a byly na něm víc vidět nečistoty, snadno se poškodil a ten modravej nádech byl až moc výraznej. Na Steinhart nav-b s vypouklým safírem nebyl vnitřní antireflex skoro znát. Teď mám Štajny Ocean 2, taky vnitřní AR na vypouklym safíru a ciferník se mi zdá bejt lehce namodralej, tak si myslim, že to bude spíš o konkrétním antireflexu.
  5. Na ocelovej tah se vykasli, bud te bude skrtit, az ti natece ruka, nebo te budou hodinky tlouct do hrbetu ruky. Na MTB to chce urcite gumu
  6. Napadá mě Traser Super Sport, jenom k obleku to bude chtít celkem odvahu
  7. Hele, zkus Fossil. Líbivejch hodinek dělají kvantum, je v tom tuším quartz miyota a láce je to celkem taky. Mívají i WR kolem stovky. Až si něco koupíš, tak si to užívej a nevracej se sem, nebo tě to semele.
  8. dave9014

    Seiko Alarm

    Kdysi na fórum někdo postoval tuhle nahrávku. seiko.mp3
  9. Teď jsem kupoval jetý hodinky z HongKongu asi za USD 150 a vyměřili mi clo asi tři stovky k tomu zhruba dalších tři sta za nějaký poštovní služby kolem toho. DPH mi nedoměřili, ale u novejch s tím asi musíš počítat.
  10. To je přesně to, co jsem hledal, už jsem ho objednal, díky moc! Miluju tohle fórum ....
  11. Nemáte nikdo nějakej šikovnej nápad, co na ně nasadit? Je na nich řemen, kterej na ně dal před lety Kamil (viz. obrázek, kterej si drze půjčuju z jeho tehdejšího inzerátu - hodinky nalevo), docela jim sluší, ale už je vcelku odkecanej. Představuju si něco tenkýho, lacinýho, nejlíp v modrý, 20 mm, kůže nebo textil, NATO asi ne, ale vůbec se v nabídce neorientuju, tak bych si rád nechal poradit.
  12. A co něco doopravdy starýho? Třeba nějaký Seika 6139-600* ? Asi jsou z lacinějšího kraje, než hledáš, ale jinak bych řek, že požadavkům odpovídaj, i to chrono je dost decentní. U nás se vyskytujou bez toho smetí vlevo na cifru Edit: Jak tak na to koukám, tak už si nejsem jistej, jestli je ten cifr modrej, ale aspoň ta luneta ...
×
×
  • Vytvořit...