Přejít na obsah

pekl76

Členové_50
  • Příspěvky

    216
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli pekl76

  • Datum narození 20.12.1976

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

3 027 zobrazení profilu

pekl76's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Po dlouhé době nové hodinky a nový příspěvěk na fórum... limitka 0006/5500
  2. Taky se pochlubím novým přírustkem...
  3. Už to tu psalo mraky lidí přede mnou, takže by bylo zbytečné všechnu tu chválu opakovat. Podepisuji v celém rozsahu a děkuji.
  4. Vše proběhlo jak po drátkách. Rychlá platba, výborná komunikace, absolutně bez problémů.
  5. Tak tenhle obchod, to byla jedním slovem paráda. Akce kulový blesk, rychlá a věcná komunikace, pohodový pokec při předání, nezbývá než poděkovat a doporučit ostatním.
  6. Za mě jednoznačně Alice In Chains - Dirt
  7. Bezproblémová komunikace i obchod. Děkuji a doporučuji.
  8. Přemýšlel, ale 51 mm v průměru a 16 mm na výšku? To je na mě prostě moc
  9. Díky za názor. Fitbit je na tom s výdrží ještě hůř než Vivo, ale 4-5 dnů mi přijde vcelku OK. Já bych ty F5 stejně bral ve 42mm verzi, tedy S a tam je v porovnáním s 5 a 5X docela znatelný propad ve výdrži.
  10. Aha, takhle to je... ale nakonec je to asi úplně fuk, hlavně, že jsi spokojený. Říkal jsem ti, že ta modrá je neskutečně zábavná, za mě jednoznačně palec nahoru...
  11. Chlapi, pomozte mi rozhodnout se. Dospěl jsem k závěru, že nutně potřebuji nějaké chytré a sport podporující hodinky. Vylučovací metodou jsem se dobral ke trojici Garmin Fenix 5, Garmin Vivoactive 3 a Fitbit Ionic, ale teď se nějak nemůžu rozhoupat k poslednímu kroku. Ze všech funkcí jsou pro mě nejdůležitěší měření sportovních aktivit, běh, kolo, lyže a plavání, pak osobní trenér s možností úpravy plánu. Hodně důležitá je výdrž baterie a pohodlnost nošení. Mám ruku jak ženská, takže čím menší, típ lepší. Prozatím mi to vychází nejlépe na Fitbit, ale řekl jsem si, že se ještě zeptám na názor zkušených Garmin uživatelů
  12. Máš to pěkný, Míro.... Koukám, že to nakonec dopadlo dobře a skončily v dobrých rukou
  13. Jedním slovem perfektní, co bylo domluveno, to se upeklo. Skvělá komunikace a vstřícnost. Nemohu než doporučit
  14. Ty jo, koukam, ze jsi sundal kyklopa. Taky o tom uvazuju, nevypadaji bez nej vubec spatne... Hledam rozdily a vidim novy logo, absenci linek na ciferniku a jinou vterinovku. Co ta luneta? Je keramicka nebo ne?
×
×
  • Vytvořit...