Přejít na obsah

xHoki

Členové
  • Příspěvky

    19
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ...kde se dá
  • Fanoušek značky
    Poljot

xHoki's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. xHoki

    G-SHOCK FAQ

    Děkuji za reakci,ale ani u jednech nenacházím funkci východ/západ slunce..přijde mi zvláštní že se tyto dvě funkce nepotkávají,když jinak jsou tyto řady hodinek funkcemi přímo nabité..
  2. xHoki

    G-SHOCK FAQ

    Ahoj kolegové,hledal jsem hledal ale nenašel...Rád bych věděl zdali existuje nějaký model G shock či Protrek který obsahuje funkce příliv/odliv,východ/západ slunce,myšleno v jednech hodinkách.U Protreků snad řada 7000,ale ta je nad moje možnosti.Velice děkuji za jakékoliv info.
  3. xHoki

    Sraz Chronomagu - Praha

    - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - Olda - rorda -xHoki
  4. Zítra budu lepit.Jsou super.Díky Bakere.
  5. xHoki

    Sraz Chronomagu - Praha

    Kamil spiderer Conrad farářskej Kalifx Jakubisko RaGe xHoki
  6. Ahoj,pouzdra a jiné nechávám upravovat zde:http://www.aa.cz/galvanika/. Vždy naprostá spokojenost,jak s výsledkem tak cenou a přístupem personálu.Přípravy si kompletně provádím sám,popřípadě i vyrábím různé držáčky dle instrukcí té moc hodné paní která je odpovědná za výsledek. Starý chrom či jiné nežádoucí vrstvy odstraňuji velice jemným pískováním a následným leštěním.platí všeobecně že jaký povrch takový výsledek.O přesné síle vrstvy nemám tušení,nějak jsem se zapomněl pořádně zeptat,ovšem z pokusných kousků se materiál jen tak odstranit nedal. Zkusil jsem i černý zinek a výsledek je velice zajímavý.Nikdy jsem neměl problém se změnou velikosti,třeba závity atd. O trvanlivosti v těžkém provozu nemám zdání protože většina mých mazlíčků končí v domečku,ovšem vše vypadá velice solidně.
×
×
  • Vytvořit...