Přejít na obsah

Kneeza

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Kneeza

  • Datum narození 23.5.1975

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Teplice

Kneeza's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Můžu jen potvrdit (mám od něj Seika), prodejce je v pohodě. Opravdu bych se toho nebál.
  2. Přidávám také jedny Ruhly, i když ne mrkací. Moje první hodinky...
  3. Také přihazuji jedny nebazarovky. Je to domácí nález, teď už s řemínkem od Kubsona a sklíčkem od Accutrona. Zvlášť mě potěšilo to originální koženkové pouzdro
  4. Byla to citace z Aukra, proto ty uvozovky. Myslel jsem, že je to jasné, ale asi ne Jen pro doplnění sem dávám celý inzerát, protože těch perel je tam víc. Tak cituji: "prodám velice staré hodinky prim jsou ve zlatém provedení pouzdra samozřejmně nejde o zlato jako takové- se zlatými ručičkami-hodinky jsou funkční!!včetně vteřinovky!!V horní části nápis prim 15 rubínu a uplně dole CZECOSLOVAKIA,jsou i s originálním natahovacím páskem!Hodinky jsou zachovalé akorát mají mírně poškrábané sklíčko a trošku oduřelý ciferník ale vzhledem k tomu že je černý tak to není ani moc vydět na víčku je číslo 1890716 vzhledem ke stáří hodinek prodávám bez záruky-příhozy neruším,každý ví co dělá"
  5. Koukám, že "hodinky prim-zlaté pouzdro rarita !!!" jsou znovu v akci (http://www.aukro.cz/item306590503_hodinky_prim_zlate_pouzdro_rarita_.html), tentokrát s "trošku oduřelým ciferníkem, ale vzhledem k tomu že je černý tak to není ani moc vydět"
  6. Dávám taky jedničku, výborná komunikace, rychlé dodání a super zboží...
  7. Mně hodinář výměnu sklíčka nabídl, ale jen za mírně vypouklé a ne rovné, jako je originální.
  8. V povánočních slevách jsem koupil v Tescu Most (ale budou určitě i jinde) červeně lakované krabičky s čajem Pickwick za 99,- peněz (původně 249,-), tedy za cenu čajů uvnitř. "A to se vyplatí..." :-)))
×
×
  • Vytvořit...