Přejít na obsah

MaxT

Členové_50
  • Příspěvky

    1 538
  • Registrace

10 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    ALS, FPJ, PP, VC, AP, RM, RLX, GO.

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MaxT's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Ne jen Quartz: Electromechanical Patented two-rotor motor Dedicated processor, specific functions and low consumption TECHNICAL DESCRIPTION This electromechanical watch is fitted with a mechanical motion detector visible on the dial at 4h30. After 35 minutes motionless, the watch switches to standby mode in order to save energy and its hands stop turning. During the standby mode, the microprocessor continues to measure time, but the mechanical elements – gear train, rotors and hands, stop moving. As soon as it is worn again, it automatically sets itself to the correct time; the hands taking the shortest path, whether clockwise or counter-clockwise. The élégante by F.P.Journe allows time to be stopped and started again, the absolute dream of all watchmakers. Magical!
  2. Protože jsem vždycky chtěl tyto a protože všechny typy s komplikacema jsou obrovské. A nemám rád bílé zlato. Chtěl jsem nejnovější model Lumen, ale byly vyprodány dříve než je ukázali.
  3. Ty Ruhly, ale v modrém byly takřka před 50. lety mými prvními hodinkami. Mám je dodnes. No a nejspíše právě proto jsem po představení Zeitwerku někdy před více než 10. lety prohlásil, že tyto budu mít. V té době to byl ale spíše výkřik do tmy než realita, bylo naprosto nereálné zaplatit je. No nakonec jsem po 10. letech našetřil a dal si dárek k vánocům. Konec pohádky.
×
×
  • Vytvořit...