Přejít na obsah

konnan

Členové_50
  • Příspěvky

    78
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Steinhart, Omega

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

konnan's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Pokud potřebuješ něco s hodinkami, ptej se Rudy z Onyxu. Pokud to nezvládne on, tak někdo jiný těžko.
  2. Je to přesně, jak píše sibirnaya. V TP je datum první registrace 1.1.2015, což je nesmysl, jelikož auto bylo vyrobeno až v březnu 2015. Ono to asi ničemu nevadí, ale prostě jsem to chtěl mít v pořádku.
  3. Reálně to nepotřebuji k ničemu, ale chtěl jsem, aby informace v dokladech souhlasily s realitou. A datum výroby dle vin mi vyjeli v servisu Ford, ale nedají potvrzení.
  4. Zdar. Mám malý problém. Mám Mustanga z USA, který byl dovezen pres Polsko a machři Poláci do TP zadali datum výroby/první registrace 1.1.2015, i když auto je reálně vyrobeno koncem března 2015. A u nas to bezmyšlenkovitě opsali z polského TP. Ford homologace chtějí za potvrzení cca 3500kč, což odmítám platit už jen z principu. Není tu někdo od Fordu, kdo by dokázal potvrzení zařídit, nebo se mám na to vykašlat? Díky
  5. No nejmazlivejsi je ta panda...
  6. Navic u supa 1.5tsi predohrab ma suchou dq200, ktera se casto sere, ostatni motory mokrou dq381.
  7. Pro dalnicni letce jeste poznamka, otavia 4 ma nadrz 45l oproti 66l u superba 3.
  8. Jinak Titanic dnes na Legu asi 45 minut skladem, ja jsem ho nastesti stihl.
  9. Tak jsem si taky poridil hracku, sice americkej zaklad, takze V6 3.7l, ale na zavodeni to nemam a predjet kamion to dokaze. Btw nevi nekdo jak zjistit jaky kola byly na tohle auto homologovane v usa? Ford USA me odkazal na Ford CZ a Ford CZ me odkazal na Ford USA. V cz TP jsou pouze ty 17" balony, ne ze by na cz silnice byly spatny, ale... Jde mi o to, aby nove disky fyzicky s necim nekolidovali, protahnout zkusebnou to budu muset tak jako tak.
  10. Již je to skoro 2 měsíce a zboží stále nikde, nedoporučuji.
  11. Tak po vzájemné s Pepou jsme zjistili, že ode mě zprávy odcházely, ale k Pepovi nedorazily - důvod se prověřuje. Po vyjasnění mého problému se Pepa k celé věci postavil jako pravý gentleman a vše je vyřešeno. Tedy jednoznačně DOPORUČUJI, původní příspěvek bohužel nejde smazat.
  12. Takže přidám zřejmě první negativní zkušenost. Prvotní komunikace a odeslání bez problémů, stejně jako předchozí obchod. Bohužel obdržené hodinky se předbíhaly o 30s denně - nikde neuvedeno - prodejce nekomunikoval, odeslány tedy na seřízení do Onyxu. Zde zjistili, že stroj je plný nečistot od vydírajícího se samonátahu - nutná celková generálka stroje + výměna spojkového kola a spojkového pastorku - oprava za cca 4000 Kč. Prodejce na zaslané zprávy stále nereaguje - odesláno 5 zpráv.
  13. Jako asi prvni majitel musim rict ze parada, diky moc
×
×
  • Vytvořit...