Přejít na obsah

Traveller

Členové_50
  • Příspěvky

    2 231
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mikovknives.com

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Beskydy

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Traveller's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Mně se web taky nenačítá a na FB mají poslední info z roku 2018.
  2. Společně s Benem vám přejeme vysmátý rok 2024.
  3. O tom já se nepřu a se zbraněmi nemám problém. Jen sem uvažoval nahlas, zda je ten argument validní. Toť vše.
  4. Nikdy nevíš, kdy ti někdo s legálně drženou zbraní zachrání kejhák. Magor, co chce vraždit si ji sežene i bez zbrojáku. A zastaví ho pak kdo? Citace z vlákna o petici. Nechci plevelit tam, tak píšu zde. Existuje nějaký doložený příklad něčeho takového u nás? Nemyslím si, že by u nás byli lidi zrovna žhaví starat se o jiné. Na rozdíl od legislativy umožňující získání a nošení zbraní, která je u nás dle mého názoru celkem liberální, je naopak jejich použití posuzováno celkem přísně. Z tohoto důvodu si podle mě většina použití zbraně velmi dobře rozmyslí, pokud nepůjde o život jim nebo jejím blízkým.
  5. Smutné je, že vládě dělá PR nějaký babišovec, co se ze všech sil snaží, aby Fiala vypadal jako úplný debil (a podle mě se mu fakt daří).
  6. Hlavně pozor. Tyto nože se velmi často objevují jako fejky.
  7. A ten první byl důchodce, co jel nakoupit nebo pomalejší závodník?
  8. Myslím, že nabíječek je dost, spíš jde o to, jak zajistit infrastrukturu tak, aby to probrala, když si všichni to svoje vozítko zapojí. Ale myslím, že na to stále dost času. Snad ty poslední spalováky aspoň 20 let vydrží. No a pak to tu může vypadat jako na Kubě.
  9. A co vynechali? https://www.dailymail.co.uk/news/article-12582081/Marshals-brought-police-charge-rage-rows-electric-vehicle-drivers-motorway-power-points.html Mimochodem, u nás se nikdo bát nemusí. Využití nabíječek je cca 2% (viz HN minulý týden) https://archiv.hn.cz/c1-67254880-pouha-dve-procenta-vyuziti-dobijecich-stanic-pro-elektromobily-je-zatim-v-cesku-tristni
  10. Za mě to je win/win/win situace. Sousedi (starší pár) mu zajišťují ubytování a stravu a za to on jim dělá společnost. Tím, jak každý den čeká za brankou, mě nutí k pravidelnému pohybu (denně dáme tak 15 km) no a já jsem mu zase na oplátku za ty roky značně rozšířil obzory. Díky jeho mírné a kamarádské povaze se z něj stala celebrita - tedy hlavně v místním pivovaru, přes který vede většina našich tras :-). Co se původu týká, matka je švýcarský ovčák, otce tipuji asi na berňáka - soudě tak podle tlap, které jsou větší, než u ovčáka. Povahově to je 100% švýcarák, chytrý, lehce zvladatelný, absolutní miláček. A magnet na baby :-).
  11. Už skoro 4 roky si od sousedů půjčuji psa na každodenní procházky.
  12. No úplně nejdříve to pohnojili organizátoři. Pořádat festival na dohled/dostřel od Gazy může jen úplný idiot. A ani bych se nedivil, kdyby se ho účastnili hlavně jedinci podporující "Palestinu".. Jinak je to ovšem obrovská tragedie a doufám, že se podaří co nejvíce rukojmích osvobodit.
  13. Jedinou nevýhodou nových myček Bosch je absence krátkého programu. Jinak vše ostatní OK.
×
×
  • Vytvořit...