Přejít na obsah

Radek Brno

Členové_50
  • Příspěvky

    52
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Auta, kolo, lyze

Radek Brno's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Pravda to topování, jsou zde mistři jako st1g, který každý prodej takto neustále poskakuje. No ale jako jiné věci, děláme si to sami, asi jako když kupujeme jogurty co nejsou jogurty.
  2. Proč nezavést pravidlo, jako pro každé normální zboží a to kupní smlouvu. Vzor zde přiložit. Pak se dá reklamovat a když se chce někdo schovávat, dá se popohnat výše, než jen zde nějakým bezvýznamným banánem, když je možné zde mít více nicků. Jsem ze staré školy, nechápu jednání některých lidí.
  3. Jo tak to je moje snový auto, ten motor je supermazel pro takové auto. X5 mě vydržela rok a něco a stále nějaký drobný problém, ještěže záruka fungovala a nebyl problém s dohadováním se. Q7 4,2 benzín super zvuk, ale na český silnice chudák, no vyměnil jsem to za Pajero a už ho nikdy nechci, přijde zima, auto kucká a potřebuje vyměnit palivovej filtr. Toyota je holt Toyota.
  4. Jo i chrona. Jednou jsem dostal Hojerky Monaca a bylo to docela dobře udělaný, ale rozpoznatelný. Ovšem v Číně jsou pašáci a v origo drahém obchodě nabízejí opravdu Rolex a vedle nich fejkovej rolex špičkové úrovně. Zákazník si může vybrat jakou cenovou kategorii je ochoten zaplatit. jsou to machři.
  5. Cena je asi jedno, poptávka se střetla s nabídkou a uspokojením a to je nejdůležitější.
  6. To by mě zajímal výsledek. Měl jsem Super Avengery a z fotek bych řekl v pořádku, ale není nad hodináře, který je otevře. Osobně by mě zajímalo, jak rozpoznat origo od neorigo a to obecně. Byl jsem v Číně a měl ty jejich výrobky a ani jeden se detailně nemohl srovnat z originálem.
  7. Je to jako u kol z karbonu. V začátcích byly neustále problémy a rámy praskaly, dnes je to prakticky standard. To stejné bude u nových materiálů u hodinek až se vychytají dětské potíže.
  8. Radek Brno

    Panerai a ženy?

    Nějak mě průběh toho vlákna a příspěvků uniká. Myslel jsem, když v názvu je PAM tak to bude jenom o tom
  9. Radek Brno

    ORIS ProDiver

    nemam velkou ruku, ale pocitove musim mit velky hodinky a pod 48 nejdu:) jsou jedny z tech paradnich
  10. Souhlasím s předchozím, bílé na kaučuku tak mi padnou do oka více.
  11. moc pekny, taky je mam v hlave, PO jsem zkusil, jsou moc tezky. Jinak fajnovy popis
  12. kdysi za totality jsem mel prvni lepsi hodinky s mijotou a fungovali pomerne dlouho a presne. Pak tisotky a taky fungovalo bez potizi. u-boaty za 40000 czk a fungovali tyden, breitlingy za 100 tis. Se po dvou letech zastavily a bylo treba vymenit par kolecek za par tisic. No takze vse je relativni
  13. Ano, myslím že jen baterky, aspoň co si pamatuji z jednoho watch magazínu
×
×
  • Vytvořit...