Přejít na obsah

hedonista

Členové_50
  • Příspěvky

    419
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

4 772 zobrazení profilu

hedonista's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Já powerbanku 1500 A celkem dost používám u svých aut pro radost a funguje to skvěle. Baterka ale nesmí být úplně mrtvá.
  2. Takže po zdejších informacích jsem objednal stejné číslo jako MT. Ověřoval jsem i přímo u RW a i tam mi potvrdili, že velikost by měla být stejná. No a samozřejmě boty malé. Tedy do boty jsem se vlezl, ale nedovedu si představit v nich chodit… Můj dojem z Iron Rangerů vs MT- bota uzounká, nižší a mírně kratší. Velké zklamání, protože jinak jsou krásné (v černé barvě). Bohužel na celém světě jsou 1/2 čísla nedostupné, takže výměna za větší není možná. Takže, v dalším týdnu vyplnit formulář a boty zpět. Načtu stránky a svítí na mě správná velikost skladem. Takže rychlá výměna a Iron Rangery o 1/2 čísla větší sedí perfektně. Samou radostí jsem pak vzal ještě jedny v měděné barvě…[emoji1787]
  3. Supr[emoji3] Vypadá to 50:50, že to trefím. Ono těch velikostí není poslední dobou moc na výběr
  4. Kluci, jak je to s velikostí Iron Rangerů? Když mi sedí Moc Toe 875, mám vzít Rangery ve stejné velikosti? Má někdo zkušenost s Wolverine 1000 Miles Cap Toe. Kde koupit? Jak sedí (odpovídají) velikosti? Díky.
  5. Jo, na Outlandera jsem se díval, ale nejsem si jistej a) motorem je to konstrukčně dost zastaralé auto c) musel bych pochopit ten jap design... ale v širším výběru by mohl být
  6. Stojím před obměnou auta pro ženu aka druhé auto do rodiny. Požadavky- SUV, nejlépe 4x4, velké, hezké, spolehlivé, slušná spotřeba, najede ca. 35000/ rok, stáří max 3 roky, najeto do 30tkm. Cenou kolem +-550-620k. Nějak nemůžu najít správné auto. Nějaký tip na spolehlivé auto?
  7. To nevím, to znění právě bylo chápáno tak, že provozovny, které původně měly výjimku, musí být zavřeny. Ale nechci se přít, zajímal mě pouze konkrétní případ.
  8. Opravny hodinek asi ne, bez hodinek se člověk obejde. Tam ta výjimka nebude opodstatněná. Leda, že by třeba Bureš nějakou (ne)vlastnil, to by pak šlo.
  9. Tak ono to Havlíček vysvětloval tak, že servisy samozřejmě otevřené budou, bez přímého kontaktu lidí. Že jsme akorát blbý, že to nechápeme. Tak to ještě budou muset nějak upravit...
  10. STK možná vyřeší amnestií. To už tady loni bylo...
  11. Sem se toho obával, ale nějak tomu stále nechci a nemůžu uvěřit. Jedno auto na servise mám, další firemní auto- výrobní prostředek, by mělo jít na servis během týdne. A co dopravci a přepravci?
  12. Do teď to tak bylo, jen se pro sichr ptám, jestli to z té výjimky nevyndali.
  13. Kluci, nevíte jestli budou otevřený autoservisy?
  14. Všechny sekačky mají raději 98 a více. Jinak se podívej ještě na VIKING/STIHL
×
×
  • Vytvořit...