Přejít na obsah

Mila_T

Členové_50
  • Příspěvky

    333
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Velorex, DIVER

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mila_T's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Mila_T

    PRIM ORLÍK TITAN LE

    UP a snížení ceny na rovných 100 tis.
  2. Nabízím tuto vyprodanou limitku, v komplením balení - hodinky, brašna, nůž, dřevěné pouzdro. Nenošené uložené v trezoru. Trochu jsem to s nákupem Orlíků přehnal a nakonec zůstanu o jiných. Detailní specifikace a foto zde: https://www.prim.cz/prim-orlik-titan-le . Cena k jednání 110 tis. Kč, z prodejní ceny věnuju 5 tis. Kč formou dárkové poukázky na chronoshop, a další část použiji na nákup hodinek v chronoshopu.
  3. Sorry že do toho kecám, své číslo už jsem postoupil dál. Jen k nové ceně z Eltonu, to je taky způsob jak odmítnout zakázku kterou nechce dělat - napálit cenu.
  4. Hodinářství Wild v Košířích. Můžu jen doporučit. Baterie mění na počkání. Normální baterie kupuju v KV elektru nebo jiný velkoobchod, atypické u něj, a buď jen koupím baterii a vyměním si sám anebo to nechám udělat i s výměnou např. jedny Citizeny který mi nejdou doma otevřít.
  5. Poučné čtení, také jsem myslel že se pouzdro celé frézuje, EDM je velmi zajímavé.
  6. Ty prototypy s modrým cifrem se mi moc nelíbily. Ale tohle je nádhera.
  7. Dívám se na 2 roky starou bílou lunetu od Eltonu a má stejný font jako je na fotce. Možná že si poslední dobou více všímáme takových drobností než před pár lety.
  8. Čte to tady určitě, PSI v kombinaci bílý cifr se žlutou lumi jsme si nechal dělat na jaře v Eltonu, fotka je v jiném vlákně a teď se ta samá kombinace objeví tady jako nová výroba.
  9. Z finančních důvodů nabízím své místo v této limitce verze Sniper, číslo 17. Přenechám za cenu strojku 1600 Kč. Více přes SZ.
  10. Mám vyměněn safír na těchto 5 s pískovou barvou ciferníku. Je to klenutý safír a vypadají úplně jinak. Od té doby jsou to moje nejuniverzálnější hodinky. Foto dodám. Výměnu dělalo Pražské hodinářství. Na fóru je taky.
  11. Elton Ti za příplatek vyrobí ciferník s nápisem ELTON sport.
  12. Strojky jen tak nedojdou. A pokud někomu nevadí že je to kopie tak až dojdou 68.3 začne instalovat 68.4. Stejně je tam plné víko.
×
×
  • Vytvořit...