Přejít na obsah

Diablo-d

Členové
  • Příspěvky

    46
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Diablo-d's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pánové měl jsem možnost ji vidět již naživo (v tiskárně) - máme se na co těšit.
  2. U linku stačí umazat poslední tečku a už je funkční.
  3. Jen bych chtěl upřesnit, že EDOX a jeho nejtenčí strojek na světě je QUARTZový (kalibr 26000 a 27000), jejich nejtenčí mechanické strojky (automaty) s datumem mají 3,4 mm.
  4. Přidám také jak řeším já. Nakoupeno několik desítek Saturnů na aukru, používám je pro hodinky které mám na výstavku. Avšak pro hodinky, které nosím několikrát do roka (a taky když si to zaslouží) kupuji řemínky (v mém případě se jedná opravdu o "pasek" do zegarka) na polském Allegru cena okolo 100,- Kč a zatím spokojenost.
  5. Ahoj, myslím že by ti s tím pomohl p. Sentenský z Kravař (kontakt na něj na fóru určitě najdeš).
  6. AHOJ, ty jsou fakt boží, moc moc závidím. Za chvíli (co za chvíli i teď) bereš už doufám objednávky na restaurování hodin.
  7. Paráda, také mám pár (teda jen opravdu 2 kusy). Teď OT: Parádní stojánky kde se dají sehnat a co by stály stačí přes SZ. Dík.
  8. Paráda, také mám pár (teda jen opravdu 2 kusy). Teď OT: Parádní stojánky kde se dají sehnat a co by stály stačí přes SZ. Dík.
  9. Pro PRIMkaře .... http://aukro.cz/naramkove-hodinky-prim-i3023117264.html řekl bych, že za tuto cenu nereálný prodej, nebo se mýlím?
  10. Má nová akvizice tentokráte od INDIAnů, HMT některé modely vyrábí nezměněné až do dnes (SONA). Technologie byla odkoupena od CITIZENu.
  11. Já zmiňoval Pyžama jen v souvislosti, že vím jaký je rozměr skla, né ve vztahu k hodinkám s kalibrem 50 či 52.
  12. Pánové zprvu jsem tomu nevěřil, ale zkusil jsem to a jde to! Měl jsem asi polovinu svých kousků seškráblou, když jsem zjistil, že mám i ruské hodinky kde je zlacení silnější ( 20 mikronů ). Tak nevím zkusit to u všech co mám ?
  13. Pro mne jsou to hodinky co jsou starší než já. Takže 30 a více let. (Uvidím co budu říkat až se mne zeptá někdo za 10 let.)
  14. Zdravím vespolek, já také už párkrát zažil, že aukce předčasně skončila (naposled jsem měl políčeno na Glashütte i s dokladem o koupi a krabičkou). V sekci "o mně" měl prodejce, že je to důchodce a že tomu moc nerozumí. Tak jsem se těšil, že by mohla být z toho dobrá akvizice ... a prd velebnosti ... aukce skončila předčasně a můj dotaz prodejci skončil bez úspěchu. Uvažoval jsem, že napíši na Aukro, ale nakonec jsem to vzdal. To mne trochu štve, ale co, měl jsem přihodil a věděl bych důvod zrušení. Dave
  15. Sice to není z bazaru či zastavárny, ale není to ani z inzerce (teda je, ale já spíš poptával . Myslím, že se to spíš hodí tady. No prostě pořídil jsem mladšího sourozence svým Dilplomatům s Icnablocem. Jedněm by se hodil lepší cifr, ty druhé mají zase špatnou korunku ... proto jsem se chtěl tímto i zeptat, mám doma ještě další hodinky s zlacenou korunkou v lepším stavu - dá se to přehodit ? nebo měli Diplomaty nějakou speciální ?
×
×
  • Vytvořit...