Přejít na obsah

SF1

Členové
  • Příspěvky

    48
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli SF1

  • Datum narození 3.8.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

SF1's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ono to je tak jako když by říkali "kup si mě"
  2. Do stejného stádia bych se taky chtěl dostat:-)
  3. Díky za komentář radost mi dělají... dobrá připomínka k chronům asi časem něco seženu, ale nechám to uzrát...měl bych parádní kombo to je fakt
  4. Strašně dobře nositelný, univerzální...přesně jak je zde popisováno...
  5. Díky za komentář ono je taky asi důležitý jak často se na zdejší fórum kouká pak se to nezastaví...
  6. Zdravím vážení členové, chtěl bych se Vám pochlubit novými přírůstky. Jsem zde na fóru už nějaký pátek a skoro vůbec se tu neprojevuji, spíš se tu učím a obdivuju Začalo to dost nevinně, chtěl jsem svoje první "lepší" automaty a tak jsem si koupil Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug. Spokojenost veliká a můžu říct, že jsem z nich byl nadšený... no ale dál jsem sledoval toto fórum a musel jsem teda mít ještě jedny na střídačku však to znáte... Pošták přišel se Steinhart OCEAN one Premium Blue... byl jsem spokojenej parchant a říkal jsem si, že mám vystaráno. No nebylo... Jelikož se snažím být sporťák tak přibyly ještě Apple Watch ty mám do teď. Další hlodání v hlavě, objednávka na Hamilton Pan Europ chrono... hodinky naprosto perfektní a nesundal jsem je skoro z ruky. Už toho bylo hodně, tak muselo něco z domu. Šli Steinharty. Hamiltony mi vydržely skoro dva roky, spokojenost velká - potom mi to nedalo a znova jsem nakoukl na zdejší fórum a zas to bylo... Chtěl jsem už "větší" hodinařinu a dlouho jsem chtěl Omegu. Tak jsem dostal velmi dobrou nabídku a udělal si radost s SMPc. Perfektní hodinky, aura, značka no prostě jsem byl u vytržení...Nebudu se o nich více rozepisovat, naprosto známé Omegy na tomto fóru...Hamilton šel o dům dál do dobrých rukou. Nastal rok klidu a užívání SMPc... Ano přesně zase sem tu byl a měl jsem nápad, že bych si mohl koupit do komba pilotky ale něměcké. Manuální nátah, velikostně snesitelné, co nejvíce věrné originálu a hlavně výrobce z druhé světové. Vyhrálo Laco Dortmund... Jo a ještě se mi možná něco rýsuje, ale uvidíme Jinak bych Vám zdejším členům chtěl poděkovat, splnil se mi sen a jsem štastnej chronopacient;-) Omluvte prosím kvalitu fotek, moc mi to nejde.
  7. :-) koukam, že tady převládají POčka... Předpokládám kvůli strojku?? Nebo se pletu??
  8. :-) líbej se mi oboje:-) ja sem si to tak trochu myslel, že mi poradíte PO. No o tech chronech jsem si myslel, že jsou jen 41,5 mm tak jsem ani o nich neuvažoval, no a cenově jsou na tom +- stejně... Jinak díky za názory.
  9. Zdravím vážení členové, už tady nějakou dobu pročítám toto fórum a díky Vám jsem si koupil naprosto pro mě dřív neznámé Steinhart Nav B Uhr a jsou parádní ale stejně mě to táhne k Omegám, které jsme si chtěl před tím koupit a tak bych chtěl od Vás poradit jaké Omegy byste si koupili... Měli by to být tyhle: Omega seamaster diver 300M co-axial chronochraph 44mm nebo Omega PO 8500... 9300 jsou nad rámec rozpočtu. Předem Děkuji za vaše dojmy a odpovědi.
  10. Zdravim zde na foru;-) dneska mi prisli uzasne hodinky...;-) mam z nich strasnou radost...moc Vam vsem dekuju za otevreni oci. Nebyt tohoto fora tak bych nic takovyho nemel:-) jedna rychla....:-) omluva za kvalitu..
  11. Jo jo urcite se s vami podelim co nakonec vyberu...vyhrajou ty co mi lip budou sedet na ruce...
×
×
  • Vytvořit...