Přejít na obsah

kulgera

Členové
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli kulgera

  • Datum narození 8.12.1978

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Plzeň

kulgera's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Presne stejny "problem" jsem resil pred par lety. Nakonec to dopadlo kompromisem, tedy bicolor. Ovsem ne na hodinkach, ale na prstenu. Dal jsem to neuhral.
  2. Mám modrý suma asi dva týdny, takže pokud je chceš vyzkoušet na ruce v Plzni, není problém.
  3. Super fotky, diky za odkaz. S tim hnedym canvasem to nevypada vubec zle.
  4. Diky vsem za komentare. Takze v tom mam jasno, budou to suma. Znam je jen z fotek, ale i na nich je ta cerna dost nuda a oranzova je naopak moc vyrazna, takze jednoznacne modry. Je celkem jedno, zda stary, nebo novy model. Experimenty s remeny mozna prijdou casem, ale stejne si myslim, ze nejlepsi je originalni tah. Ted jeste kde je objednat...
  5. Tak to bylo dost rychly a dost jednoznacny. Ty titanovky jsem taky zvazoval, ale bojim se toho materialu. Mam z titanu par nozu a ve srovnani s oceli je to blato (ovsem nevim, jaka trida titanu je na tech steinech). U ocean 1 nezkousnu kyklopa a datumku obetovat nechci.
  6. Vážení kolegové. Moc často do diskuzí nepřispívám, nicméně myslím, že načteno mám zde asi víc, než je zdrávo. Dostal jsem se do fáze, kdy nutně potřebuji potápky. Postupem času mně na výběr zůstaly tyto dva kousky a já se neumím rozhodnout pro jeden z nich. Potřebuji tedy jen trošku popostrčit k jednomu, nebo druhému. Pokud byste vybírali z těchto dvou typů, který by to byl? Předem děkuji za jakoukoli radu.
  7. kulgera

    Zase ta Monstra

    Sorry za ot, ale tohle cist nekdo z civilistu, tak si musi myslet, ze cekas rodinu:-)
  8. Skvělá investice - Invicta za 104 400,-- http://aukro.cz/invicta-hodinky-panske-i3764864269.html. Je možný, že to někdo myslí vážně?
  9. Taky jsem bez hodinek jako bez ruky, ale pouze v terenu. Po prichodu domu to jde tak nejak bez premysleni. Prvni jde mobil do zasuvky a pak hned hodinky z ruky.
  10. kulgera

    SEIKO 5

    Zatím nemám od seika ani jedny hodinky, takže jsem se rozhodl to napravit. Narazil jsem na jednu odlišnost, ale možná to jen špatně chápu. Konkrétně se jedná o model SRP355. Chápu asi správně, že rozdíl mezi "J" a "K" je v zemi původu, což mi je celkem jedno, protože předpokládám že rozdíl v kvalitě by neměl být žádný. Co nechápu, to je luminescence - u modelu "J" je vždy v popisu Lumibrite, zatímco u modelu "K" je tam vždy jen luminous. Moje otázka tedy zní - je to rozdílná technologie, nebo jen jiný název shodné věci?
  11. Tak nevim, ale mam pocit, ze pokud bych se poustel do akce s chronografem pred a po kopulaci, tak bych asi potom nekopuloval hodne dlouho. Uz takhle me ma manzelka za blazna a to jsem tvuj postup nikdy nezkousel. Pak je jeste moznost, ze to bude merit draha polovicka, ale to je asi jeste horsi predstava.
  12. Pouzivam ho pouze kdyz se syn potapi ve vane a chce hlasit casy, takze nic co by neslo merit bez chronografu. Nicmene souhlasim s tim, ze bez chronografu jsou hodinky tak nejak smutne a prazdne, takze vse po cem pokukuji musi mit nutne chronograf i kdyz to nema logicke opodstatneni.
  13. kulgera

    Steinhart Racetimer

    Je nekdo z vazenych clenu majitelem tohoto modelu? Docela o nich uvazuji, myslim ze v teto cenove hladine nemaji konkurenci. Jen me trosku desi ten titan. Hodinky z titanu jsem nikdy nemel, ale mam titanovy nuz a jeho odolnost se s oceli neda srovnat. Nekdo s osobni zkusenosti?
  14. Zdravim. Ted jsem projizdel aukro a docela me prekvapily ty hubloty probirane pred par dny. Puvodni nabidka zmizela a ted je tam nova za 75 000 a dokonce s jednim prihozem. Vypada to na prihoz prodavajiciho, ale to mi prijde z jeho strany jako dost draha sranda. Kazdopadne cela ta nabidka mi nejak nesedi. Odhalil uz nekdo, zda se jedna o fake, nebo je vse ok?
×
×
  • Vytvořit...