Přejít na obsah

lucid

Členové_50
  • Příspěvky

    4 246
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

9 749 zobrazení profilu

lucid's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Stále aktuální, prosím bez výměn, děkuji.
  2. To je nás více, bohužel s Aukrem člověk nic nepořídí Kdysi jsem usiloval o to, aby stáhli podobnou aukci, ale pochopit rozdíl mezi originálními a neoriginálními díly bylo nad jejich sílu. Nejprve chtěli abych jim k tomu poslal znalecký posudek a pak napsali, ať je vydražím a pak prokážu, že to není originál. Jakákoli prevence předcházení škodám jde zcela mimo ně.
  3. První a poslední sleva na 14.000,-Kč (+ pošta). Pokud se za ni neprodají, putují zpět do úschovy.
  4. Dnes chrono nostalgie se 7A28.
  5. Pokud se nakupuje bez DPH, pak v případě, že částka není takto rozepsána, je optimální, aby v dokladu bylo výslovně uvedeno že se jedná o částku včetně ceny za dopravu: pokud tam částka bude sice rozepsána a doprava bude "0" nebo "free", automaticky bude v případě proclení dopočítána fiktivní částka za dopravu, a ta pak připočítána k ceně.
  6. Vza jsem je domů, aby si zájemce na poslední chvíli koupi rozmyslel. Než je zase vezmu uschovat, pak je v rámci rychlého prodeje nabídnu za 14.500,-Kč (+ pošťák). Pochybuji, že by někdo tuto dávno vyprodanou limitku černých želv z r. 2018 dnes pořídil někde levněji. Hodinky jsou ve stavu nových, nenošených, s ochrannými fóliemi. Kupovány v EU, s doklady a originální krabicí. Děkuji za prostor!
  7. Pokud zde byl odkaz na Mido, pak mají podle mne ještě jedny hezké zelené chronometry Mido Multifort M.
  8. No, moc nás tady nebude, pokud ne jen my dva.
  9. Byly už na promoci dcery, tak dnes je čeká i ta chlapcova
  10. No, nevím, tvá volba, já jsem podobné dilema dát na generálku nebo ne řešil před x lety s jedním z nejzkušenějších expertů na opravu starých Seiko v ČR: problém je, že kalibry ze 60-tých nejsou mrdky založené na moderním poquartzovém kalibru 7S26, ze kterého vychází další deriváty 6R15 či 4R15, ale pokud je s hodinkami slušně zacházeno, tak si o servis např. špatným chodem apod. vůbec neřeknou: mají tendenci jít přesně, a to až do okamžiku, kdy se strojek zadře - a pak už je většinou pozdě. A kalibry 61xx mezi tyto strojky rozhodně patří.
  11. Ty oranžový ne, z těch SBSS mám SBSS017 a SBSS013. Měl jsem ještě SBSS007, ale místo nich jsem si ponechal původní 6119 z r. 1969
  12. To byla ta reedice sportů (SBSS) z cca r. 1997? Z té mám taky pár kousků.
  13. Mám je nové, jen rozbalené, ani na ruce nebyly.. uvažuji, že je pošlu dál. Krásné hodinky to jsou, o tom žádná, když ale já jsem spíše na ty starší ročníky
  14. Když je toho 1. března, tak trochu pomerančové šťávy do toho přicházejícího jara (byť staré čtyřiapadesát let).
  15. Prvně to může být nezvyk, ale je to takové poznávací znamení S-wave
×
×
  • Vytvořit...