Přejít na obsah

Michal528

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Michal528

  • Datum narození 24.4.1979

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Pardubice

Michal528's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Michal528

    Panerai servis

    Já to možná špatně napsal, s tou ztrátou důvěry. Spíš mě ty hodinky prostě naštvaly, jinak je miluju... A k tomu prodeji: to bych byl přeci sám proti sobě, prodávat hodinky, když nejdou a jsou přitom v záruce. To si ani nedokážu představit, že by si někdo koupil hodinky, který jdou přesně jen dvakrát za den :-) Nebo jo, ale za zlomek hodnoty... Takže v pátek si udělám výlet do Prahy a uvidím co dál... Ale z domu stejně nakonec nepůjdou :-)
  2. Michal528

    Panerai servis

    Tak jsem to nemyslel. Teď půjdou do servisu na záruku a pak je MOŽNÁ prodám. Rozhodně bych je neprodával. když nejdou. A i potom je budu prodávat se záručákem, takže s jasnou zaznamenanou historií...
  3. Michal528

    Panerai servis

    Tak nějak, ale spíš začínám uvažovat, že půjdou do světa. Ztrácím důvěru ve značku Panerai. Jen nějak nevím, co místo nich. Ikdyž to je ta příjemnější starost :-)
  4. Michal528

    Panerai servis

    Zatr sakr. Tak moje Panerai opět vypověděly poslušnost. V sobotu se zastavily a od té doby se mnou prostě nemluví. Budu se muset stavit v Carollinu s DRUHOU reklamací. Jaké máte zkušenosti? Stalo se někomu z vás, že se hodinky dvakrát porouchaly? Mám trochu obavu, že jsem si koupil nějakej nepovedenej kousek :-(( A navíc to silně otřáslo mojí důvěrou v tuto značku. Za pár měsícuů mi končí záruční doba a nerad bych na podzim platil 15000 za servis. Máte někdo zkušenosti s reklamací hodinek?
  5. Michal528

    Panerai servis

    Tak moje PAM 351 se před pár týdny taky "uložily k zimnímu spánku" :-(( Odnesl jsem je do obchodu na reklamaci (jsou rok staré). Po cca 14ti dnech mi volala paní, že servis bude s přetěsněním a vyleštěním stát 15 000,-- jestli s tím souhlasím. Tak jsem řekl, že nesouhlsím, neboť jsem hodinky reklamoval a nikoliv žádal o servis. Paní začla koktat něco ve smyslu, že se stala chyba, že se asi někdo spletl, a že zjistí jak se tedy věci mají a obratem mi zavolá. Už je to pár dní a nic se neděje. No tak doufám, že se opravdu jenom někdo spletl a nesebral mi iluze o servisu a chování k majitelům takových hodinek...
×
×
  • Vytvořit...