Přejít na obsah

Petr_67

Členové
  • Příspěvky

    19
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Petr_67

  • Datum narození 14.3.1967

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava

Petr_67's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak Risemany jsou doma, z Anglie za 2 prac. dny, to je výkon. Mám je za pěknou cenu a jsou to ty s rádiovým řízením. Pro mně největší nectnost jsou tlačítka-je třeba si na ně zvyknout a stisky zatím nejsou příliš jisté. Za zápor bych jasně zmínil krátkou dobu podsvětlení. Jinak se mi velice líbí
  2. Mám na poště nové Risemany, už se nemůžu dočkat do 5 hod
  3. Jestli myslíš Risemany, tak ty měří do 24 hod, v tom kulatém okýnku se zobrazují hodiny. Pokud jde o ty analogové, tak ty stopují jen do 24 minut, jestli se zastaví jsem nezkoušel.
  4. Tak jsem po dlouhém vnitřním boji objednal ty Risemany. Můžete mi mou volbu ohodnotit? Jsou z Anglie za dobrou cenu, jak to bude se zárukou?
  5. Mi se líbí Mudmany, ale už mám digitálky s rádiem za 2K, tak to by mohlo stačit. Štve mně jen to, že mají stopky max. 1 hod, potřeboval bych více (na chození pro fyzičku).
  6. Začíná na 12 a rotuje půl minuty (ukazuje desetiny). Pak se zastaví a při zastavení stopek Ti ukážou přesnou desetinu sec.
  7. Dlouho jsem bádal, k čemu že je otočná luneta, napadlo mně rychlé a nenápadné stopování času, nebo má ještě nějakou jinou funkci?
  8. Děkuji, moc si Vašich názorů vážím
  9. Díky moc za pěknou reakci, já si nemůžu pomoct, ale mi se Casia prostě líbí a nejen tyhle. Jsem informován, že je to zcela běžná spotřebka, ale ty vyšší modely snad mají něco do sebe. Máš pravdu, funkcí habaděj za ty peníze, pro mně to byl stejně finanční strop. Ta zastavující se vteřinovka mně taky zarazila, zřejmě nějaká úsporná funkce, ale nepředstavuje sebemenší problém. Spíš mně mrzí jejich menší citlivost k rádiovému signálu, doma se mi neseřídí, musím je dát ven.
  10. Vlastní fotky budou. No mi se líbí, ale věděl jsem, že na tomto foru ocenění nenajdou. Ještě jsem k nim přibral tyhle: Na nějaký ten sport..
  11. Doufám, že mnou neopovrhnete, ale nejsem hodinkový maniak, jen jsem si udělal radost novými solárními Casii řízené rádiem. Tady jsou:
  12. Mi se líbily chronografy, z cenových důvodů od Casia, přesto jsem koupil obyčejné Qartzky za 1500. Na ty Casia za 7000 jsem se chodil 2 dny dívat a najednou jsem je měl na ruce Takže si myslím, že se z toho nevyspíš. Možná by stačily Mudmany za 5000, ale nevím, co mají za funkce, mají je u nás za výlohou. No a ty hodinky, které jsem si myslel, že ušetřím, už jsou na Aukru.. Zajímavé, že za objektivy utratím x násobné částky a nějak mi to nepříjde..
  13. Protože je mám nové, tak mně to zatím baví, furt si s nimi hrát Ale od toho rádia jsem čekal fakt víc, obyčejný budík za 500 jede jako "hodinky". Hle paradox
  14. No zatím to seřizuji každý den ručně, otázka je, jak dlouho mně to bude bavit. Ten příplatek za rádio u hodinek jsem mohl ušetřit..
×
×
  • Vytvořit...