Přejít na obsah

Funthom95

Členové_50
  • Příspěvky

    491
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Funthom95's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. V mém případě je jiné složení těla. Konkrétně - pokud jsem zadal věkový rozdíl (váhu mám dlouho, takže to bylo něco okolo 10 let), tak váha změřila správně váhu v porovnání s předcházejícím měření, ale určila významně jinak složení těla s tím, že podíl tuku na složení těla byl významně vyšší (minimálně procentní bod). Což nedává smysl, pokud by ta hodnota byla změřena, nemohla by se měnit. Obě měření - jak s původním, tak novým věkem byla učiněna po sobě, s minimální odchylkou váhy. Procentní bod činí v mém případě něco okolo 0,8 Kg
  2. Myslel jsem tím to, že pokud by to měření bylo přesné s nějakou tolerancí, neměl by na něj mít vliv věk. Pokud provedu dvě měření po sobě, kdy je váha s nějakou malou odchylkou +- shodná s různým věkem, a dostanu dva různé výsledky, pak nemůže z podstaty věci jít o přesné měření. Věk jsem měnil z prostého důvodu - váhu jsem koupil před lety a když jsem se jednou zvážil, zjistil jsem, že mám v profilu zadaný věk, který není aktuální. Tehdy provedené měření s aktuálním věkem vedla k výše popsanému zjištění.
  3. zkušenosti mám takové, že stačí změnit věk a naráz jsou výsledky úplně jiné nevím teda, jak to funguje u Tvojí váhy, ale vyzkoušel bych. V mém případě (značku si nepamatuju, váha je postarší) to tak je. Složení těla je funkcí věku a váhy. Nakolik v tom funguje elektrický impulz a přesnost jeho vyhodnocení si nedovoluju spekulovat
  4. Taky jsem toto téma objevil až nyní, víceméně náhodou. Je to velice dobrý nápad, lokalita Vysočina, okolí Jihlavy, je myslím rozumně dostupné. Pokud by se podařilo spojit s nějakou další hodinkovou akcí (již zde zmiňovaný Onyx, případně přednáška p. Ondráčka) bylo by to super. Otázka lokality je za mne spojena s délkou akce - už zmiňovaná rodinná akce Sedlo byla (alespoň tedy u oné první, které jsem se zúčastnil) na více dnů, takže pobyt v přírodě člověk využil. U jednodenní akce si tímto jistý nejsem - pokud by ta akce byla jednodenní, preferoval bych spíš dostupnost, než krásu přírody. V případě mojí maličkosti ale bývá standardní problém termín - už jen z tohoto důvodu nerad navrhuju program akce atp., protože se mi prostě často stane, že (obvykle) z pracovních důvodů nemůžu. Pokud budu moci, rád se zúčastním.
  5. a to já se u Tvé recenze dobře pobavil, máš ji hezky a vtipně napsanou . Jinak samozřejmě, ty hodinky obou značek jsou kopie jiných, jak už zmiňovali kolegové nahoře, PD - Seiko Presage (Coctail ) - podobné třeba zde https://www.helveti.cz/seiko-presage-srpe15j1, ty Forsingy zase v podstatě jakýchkoli švýcarských regulateurů - viz třeba: https://watchesbysjx.com/2022/05/louis-erard-le-regulateur-massena-lab.html ; jednoduchý článek o regulateurech i s ukázkami některých z nich je třeba tu: https://www.watchaffinity.co.uk/blog/regulator-watches/
  6. Trochu proma ..ale teď se mi načetl příspěvek žigiho, takže double a pardon
  7. Jardo, a já si zase moc vážím lidí, jako jsi Ty (a spousta dalších lidí tady na fóru), kteří dokážou pomoci a nabídnout pomocnou ruku, když je toho potřeba. Svět je díky tomu o něco lepší místo pro život. A abych nefilozofoval, něco málo jsem taky přispěl. Tak snad ty peníze aspoň trochu pomohou J.
  8. @BertRespect! Vážím si zpětné vazby i schopnosti promyslet vlastní rozhodnutí a změnit je.
  9. Berte, a prosím jak vypadá ta snaha vytvořit konkurenční projekt? členem skupiny na FB jsem poměrně dlouho. Neměl jsem nikdy pocit, že by smyslem té skupiny byla konkurence a nahrazení chronomagu. V čem tedy ta konkurence a možné ohrožení chronomagu spočívá? Protože - jestli jsem vyrozuměl správně - je tohle důvodem pro vyloučení odsud.
  10. Chronocesta je samozřejmě o vývoji, ovšem - ty fotky! Moc se mi líbí, jak každá další fotka je o něco lepší než předcházející. Super. Jen dále a víc!
  11. Rychlá komunikace, balení zabalené tak, že by uvnitř přežilo i vajíčko, obchod dohodnutý, realizovaný obratem; fér jednání. Takže 11 z 10 Funthomů doporučuje Budu se Tomáši těšit na příští obchodování.
  12. Krása! Rád jsem se dozvěděl něco málo víc o historii a výročních modelech moonwatchů..
×
×
  • Vytvořit...