Přejít na obsah

NaaR

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli NaaR

  • Datum narození 6.5.1928

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

NaaR's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Super domluva rychle jednani da se jen doporucit. THX
  2. ja vim nicmene jakozto totalni laik kterej nema zajem se do problematiky poradne zabrat sem si dovolil srovnani s tim ze sou podobny :)nic moje uz nereste ja sem jakzrtakz spokojenej s tim co sem se dozvedel a dal to neresim a odkladam do policky pro dalsi generace
  3. Dekuji moc za odpoved. tak nejak to souhlasi s tim co sem mezitim byl schopnej dopatrat.Tak se mi to apon potvrdilo
  4. dneska jsem tu resil podobny. treba fotka pomuze k reinkarnaci..
  5. kdyby mi slo ciste o hodnotu tak to neresim tady kazdopadne diky za rady budu holt patrat dal .
  6. no atd v mym pripade aukro urcite neznamena vzhledem k tomu co sem byl schopnej najit mi tech par svestek za to nestoji. v rodine sou pres sto let co sem byl schopnej se doptat.a nejak nemam chute to prerusit pro par.. neco jinyho by nastalo v pripade ceny ty srandy z ebay tam bych to asi hodne zvazil. do servisu mrknu za nasmerovani diky jinak neduveru chapu ale i pres to bych byl rad kdybys me treba nasmeroval kde patrat pripadne..
  7. no spis me to zajima vseobecne. .samozrejme to co se da dohledat na netu sem projel.podobnyho sem nasel dost ale stejnyho nic. ale proste by me zajimalo co to doma vubec mam jestli to nemam dat spis do trezoru nez za sklo .atd jinak by me taky celkem zajimalo kde by se dali dat nejak rozumne vycistit pripadne zkontrolovat. jsou plne funkcni ale zaslouzily by si trochu pece.. btw jediny co jsem nasel ze by bylo nejpodobnejsi bylo na ebay nicmene ty sou zlaty a prece jen jiny navic mi to nic moc dalsiho nerekne k tem co mam.
  8. zdravim lehce ozivim tohle vlakno s prosbou o urceni abych nemusel zakladat dalsi vlakno. nikde jsem nic stejneho nenasel..
×
×
  • Vytvořit...