Přejít na obsah

Igicz

Členové_50
  • Příspěvky

    838
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

6 506 zobrazení profilu

Igicz's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Já zkouším řemen ze Squale než dorazí nový shark mesh.
  2. Asi lobby do elektriky. Těch CNG jezdilo náhodou celkem dost. Hlavně firemních flotil. Já měl továrního passata a ex jezdí ještě pořád v golfu. Delší trasy pod 3,7 kg, motačky kolem baráku okolo 5. Paráda.
  3. Nežere ten hybrid stejně jak klasické tsi?
  4. Ahoj, mrkni na CarTec, zrovna dneska mi kámoš ukazoval novou iX, kterou testuje. Mají prý nějakou akci a je tam 1,2 mil sleva na nový vůz (milion BMW, 200 litru dotace). Po slevě to vychází okolo 1,4 v nějaké konfiguraci. Ale hádám, že to bude bez DPH.
  5. Hop! Nějaké rozumné korekci ceny u auta se nebráním.
  6. Na obchoďáka celkem standard. Já bych se toho nebál. Předpokládám, že je tam suchá 7 st. DSG. Z osobní zkušenosti vím, že problémy u ní začínají okolo 200 tis km. Aspoň takhle jsem to měl já i kámoš. Ale na koncern tady jsou erudovanější.
  7. Já bych to i pochopil, ale naštěstí nad tím nemusím přemýšlet, protože mi trčí půl hlavy nad předním sklem:-D
  8. Je možné, že na spotřebu bude mít větší vliv, když to naložíš na nízko objemový motor. Já jen čerpám ze své zkušenosti (2.5 atmo Subo / 530xd BMW) a tam jsem rozdíl v dojezdu na trase Český Těšín - Tux, cca 800 km nepozoroval. Ať si jezdí každý, čím mu vyhovuje. Kdybych měl kde doma nebo v práci nabíjet (a za rozumnou cenu elektriky), taky bych se už díval po nějakém PHEV.
  9. Tak je asi menší zlo, když ti klesne dojezd z 1000 na 900 km Nevím no, já jezdil se Subem kolem komína za 9, do Rakouska na lyže s boxem a 4 lidma za 8 bo dlouhá plynulá jízda.... Měl jsem možnost mít v zimě na víkend tu novou el. Konu a do baráku bych to nechtěl ani za zlaté prase. For fun na den, dva OK, ale na normální žití fakt ne.
  10. Ahoj, prodám ganz fajnou fungl novou goráčovou bundu vel. 48/M. Potřebuju krapet větší. Mám 188 cm / 82 kg a je mi tak akorát. Jenže když si pod ní vezmu lehkou péřovku nebo páteřák, už je těsnější než bych chtěl. Cena 2900,- Kč plus kilo na poštu. Lhůta na vracení mi končí tuším v pondělí, ale třeba za ty prachy udělá někomu tady radost. Pro urychlení komunikace lépe whatsapp. 606 600 040 Parametry třeba tady: klik Zdar, Igor
  11. Mě by nikdy nenapadlo, že budu uvažovat nad Oplem. Ale jak jsem ji uviděl, tak jsem ji musel prubnout:) Má svoje plusy, má svoje mouchy, ale to asi každá kára.
  12. HOP! 528.000 bez DPH , aktuálně cca 42.000 km a na zimní sadě.
  13. Náhodou, mě xdrive v F11 příjemně překvapil, co za krpál jsem v tom vyjel. Nepříjemně pak zase servis, přesně jak píšeš:)
  14. Rychlá domluva, fajn pokec u auta. Rozhodně doporučuji.
  15. Igicz

    BIKE

    Nepůjde to ani přes USB Ant+ který zapojí přes lightning adapter? Nebo software iPadu vůbec ANT nebere?
×
×
  • Vytvořit...