Přejít na obsah

filienek

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Hublot, Panerai, AP, Jacob & Co,

filienek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. filienek

    seiko

    může mi nějaký zaběhlejší člověk v digitálkách napsat přibližnou cenu těchto hodinek? přemýšlím jestli si je vzít zadarmo od dědy a investovat něco do přeleštění atd. děkuji
  2. Všem děkuji za příspěvky. Nakonec jsem obešel celkem 4 hodinářství v Praze. Z toho ve třech mi řekli, že mám hodinky vrátit a vzít si peníze. Nakonec jako čtvrté hodinářství jsem zkusil atelier Knespl Majzlík, kde mi za cca půl minutu zbytek šroubu vyndali. Zlomený šroubek jsem prozatím nahradil provizorním z modelářských potřeb a hodinky už zase slouží.
  3. Dobrý den, jako člověk téměř nezaběhnutý v hodinářské problematice se obracím na Vás, jako zkušenější s prosbou o pomoc. Před 14ti dny se mi rozlomil imbusový šroubek, který drží řemínek u těla hodinek. šroubek zůstal zlomený v trubičce která je protažená hodinkami. Došel jsem tedy na prodejnu aby mi v rámci 2leté záruky hodinky opravili, pokladní mě ochotně odkázala na jejich servis. Tam jsem se bohužel dozvěděl, že firmu ZODIAC odkoupila nějaká jiná společnost a oni už nemají na skladě náhradní díly, proto mi hodinky neopraví. Dostal jsem možnost výměny hodinek za jiné ve stejné ceně, nebo vrácení peněz. Já se ovšem nechci jen tak vzdát a rád bych hodinky zachránil. Proto bych se chtěl poptat zde, zda víte o nějakém schopném hodináři v Praze, který by dokázal hodinky opravit. Na fotce č. 1 je vidět trubička(omlouvám se, že neznám odborný název) na fotce č.2 imbusový šroubek a to jak drží řemínek hodinek. Děkuji za případné doporučení hodinářů.
×
×
  • Vytvořit...