Přejít na obsah

UnstoppableTime

Členové_50
  • Příspěvky

    131
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

3 810 zobrazení profilu

UnstoppableTime's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ahoj, přidávám pro Toma první hodnocení. Solidní a rychlé jednání, vše proběhlo podle dohody. Hodinky jsou v dobrých rukách!
  2. Jasná dohoda, rychlé jednání. Hodinky dle popisu. Díky moc
  3. Milá domluva, která platí. Díky a těším se příště.
  4. Trochu se zpožděním chci Mupovi poděkovat za Omegy. Mupa je solidní. Peníze jsem posílal předem na účet bez jakékoli obavy.
  5. Staronový člen, co nemá heslo k minulému účtu :-) Velmi sympatický, působí důvěryhodně - prodej proběhnul přesně dle dohody a velmi rychle. Dokonce měl zrovna cestu až k mému domu.
  6. Tak jsem to napsal sám: "sám mnoho fejků nepoznám". Ok, tak to, že někdo prodává 20 hodinek renomovaných značek a moc to neumí ani vyfotit - to jsem si prostě nedovedl představit!
  7. Docela jsem se zasmál, když jsem četl tohle vlákno. A je to trochu i k pláči. Německé vojenské hodinky s ruskými strojky... Já myslím, že málokdo rozumí hodinkám tak, aby to poznal a já sám mnoho fejků nepoznám. Takže bych se nedivil, kdyby následující týpek i něco prodal. A z toho by mi bylo už dost špatně: https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=831147&telefon=00420607832034&jmeno=Rolex Celkem inzerovaných tak 20 hodinek za cca 3 miliony. Tvrdí se výslovně, že jsou originální. Jsou k tomu vesměs i krabice a vyplněné kartičky. Jestli někdo cokoli z toho koupí, tak už je to pro prodejce pomalu na to jít si sednout, ne? Nebo snad řekne, že to koupil na aukro, hodinkám nerozumí a prodává dál?
  8. Hodinky už mám a jsou skvělé, pěkné. Velmi dobrý poměr cena/výkon
  9. UnstoppableTime

    Junghans

    Děkuju, ale já už se trochu přeorientoval na mechaniky. Ale značku Junghans budu pamatovat jako moc pěkné hodinky
  10. Koupil jsem je na ebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...4.cWON.m313.lVI Při kurzu dolaru jsou fakt levné. Hodinky jsou podle mě super, pokud někde seženu dobrý foťák, napsal bych malou recenzi.
  11. UnstoppableTime

    Junghans

    Pěkné, skoro to vypadá, že je pravidelně nosíš
  12. Tak děkuju za Vaše tipy, nakonec jsem si koupil Seika Superior, foto např. zde: http://www.seiko5ers.com/SNZC97K.SNZC97.htm
  13. Právě mi přišly Seika Superior. Celkem za 3200 Kč, hezky svítí, luneta se točí, vteřinovka klape Vše, jak má být. !! safra, to mělo být do nových přírustků. prosím o přesus. děkuju.
  14. Tyhle hodinky a pak taky ta bílá verze s modrými ručkami jsou super! Jen bych dozadu místo nějakého sériového čísla či co to je dal napis sapphire crystal, pak by to víc ladilo.
  15. Kdyby se ty věci na lunete a čislíčka všude možně daly nějak kloudně využít, tak by to nebyly hodinky úplně mimo. Takhle mi to tak ale přijde... Proč normální člověk má mít na hodinkách možnost počítat, kdy mu dojde palivo?? Kdyby tam byly napsané všechny významné matematické a fyzikální konstanty, byly by to mnohem lepší hodinky i bez otočné lunety
×
×
  • Vytvořit...