Přejít na obsah

nemeth

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

nemeth's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. nemeth

    Moonwatch

    Mé vysněné hodinky, jen bych si je spíše představoval na koženém řemenu, ale tah jim taky sedne.
  2. Jsou naprosto úžasné, velká gratulace.
  3. Tak ještě přidávám to slíbené foto pro porovnání.
  4. Jinak já mám ruku cca 17,8 cm. Ty Fortisky jsou na mě tak akorát, ale větší už by mé zápěstí asi neslo špatně. Ještě když tak hodím fotku s porovnáním těch Hamiltonů. Díky, tu svíticí gumu jsem tady zahlédl, vypadá vážně skvěle, zvláště v noci.
  5. Zdravím všechny na fóru, po mých prvních pořádných hodinkách od Hamiltonu jsem se rozhodl je nenechat osamocené a pořídil jsem k nim Fortisky. Netřeba tyto hodinky dlouze představovat, myslím si že jsou to jedny z nejhezčích Fortisek. Co mi ale vyrazilo dech, tak to je srovnání hodinek s antireflexem a bez něho, je to skutečně propastný rozdíl. Hodinky jsem původně chtěl koupit v Brně u Hanáka, ale po přečtení zdejšího vlákna jsem se raději vydal do Prahy k Dušákovi. Věřím, že jsem neudělal chybu, obsluha byla velmi milá a ochotná, ostatně tak jak by to mělo být.
  6. Tak hodinky běžely v kuse až do dnešní 10hodiny, kdy se mi k mému překvapení zastavili. V tu chvilku jsem je na ruce neměl, ale den před tím jsem je nosil skoro celý den. Že bych je nedotáhl dostatečně? Také mě překvapilo uvedení hodinek znovu do provozu, dvakrát jsem je natočil korunkou a dal na za ruku, ale rozběhly se až po tom, co jsem vytáhl korunku do 2. polohy a zatlačil zase zpátky. Chci se zeptat zkušenějších kolegů, jestli je to normální.
  7. Těm hodinkám sluší jak tah tak řemen. Ale můj subjektivní názor je, že koženej řemen k nim padne lépe. Hlavně že si každý najde to svoje.
  8. Díky za skvělý tip. Už jsem ho tu na pár hodinkách viděl a líbil se mi, takže ho do budoucna určitě pořídím.
  9. Musím říct, že opravdu vypadají ještě lépe než na fotkách. Dále jsem si ještě vyhlídl Pilotky od Hamiltonu ale nevím, nevím na moje zápěstí bude 46mm asi už přespříliš. Jinak co se tahu týče, tak mu také dávám přednost, ale je pravdou, že se k těmto hodinkám více hodí kožený pásek.
  10. První řadě bych chtěl pozdravit všechny na tomto skvělém fóru. Pokud ale tedy budu upřímný, tak mi toto fórum udělalo v hlavě takový zmatek, že má předem jasná koupě nových hodinek (po té co jsem o ty předešlé přišel při rezignaci koženého pásku na koupališti) nabrala úplně jiný směr, o kterém se mi ani ve snu nezdálo.Abych to zkrátil, po předešlých zkušenostech jsem byl rozhodnut pro Citizeny, ale čím hlouběji jsem se prokousávala tímto fórem, začínal jsem mít nutkání pořídit si automaty a Citizeny šly prozatím z kola ven. Po objevení pár značek, o kterých jsem neměl do té chvíle ani tušení, jsem zvolil tyto Hamiltony. Proč? Možná to bude vypadat trošku divně, zvláště kvůli nápisu Swiss made. Ale vidím v nich ty staré dobré léta v USA . Mám je teprve krátce, ale hned jak mi přišli, věděl jsem, že mé rozhodnutí bylo správné. Doufám, že mě toto přesvědčení neopustí.
×
×
  • Vytvořit...