Přejít na obsah

gatty

Členové
  • Příspěvky

    24
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli gatty

  • Datum narození 13.8.1967

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vsetín
  • Fanoušek značky
    mechanické hodinky, taroky, kolo, dobré jídlo a pití

gatty's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Děkuji za pomoc, takové krásné hodinky to byly... co kecám, jsou!
  2. Dobrý den, prosím o radu - asi po měsíci od koupě se mi začaly silně předcházet hodinky Steinhart (ETA 6498-1). Je to asi cca 5 minut za hodinu. Hodinky jsou v záruce, proto mám na Vás dotaz, může to být tím, že hodinky "sedly" nebo jde o něco na záruční opravu? Je třeba seřídit hodinky v záručním servisu nebo lze seřídit kdekoliv? Kde zjistím záruční servisy v ČR - hodinky jsou přímo z Němec. Děkuji za rady.
  3. gatty

    Hamilton Khaki X-Wind

    Dík, myslel jsem si to...
  4. gatty

    Hamilton Khaki X-Wind

    Díky za odpověď, teď by mne ještě zajímalo, jak je to s otřesy u x-windů - mají nějaké odtlumení nebo ne. Tzn. brát na kolo nebo ne? Dík
  5. gatty

    Hamilton Khaki X-Wind

    Ještě jednou já, nějak se mi nedaří najít kontakt na Zrna, nechal bych si u něj udělat řemen na x-windy, tak prosím, kdo máte nějaký kontakt nebo odkaz ... Dík.
  6. gatty

    Hamilton Khaki X-Wind

    Přeji pěkný den a mám jeden, možná hloupý, dotaz na zdejší odborníky na tyto "stroje". Má strojek nebo konstrukce celých hodinek nějaký "antišok"? Myslím nějakou ochranu proti otřesům. Na Vostocích to mám přímo uvedeno, ale na x-windech jsem to nikde neviděl... Jen chci vědět, zda na ně mám být dost opatrný nebo něco vydrží! :-) Děkuji.
  7. Dobrý den, narazil jsem na označení kalibru SeaGull ST6312 v poměrně levných automatech - myslím Liv Morris. Co si pod tím mám představit, znáte to někdo. Dík.
  8. Takže ještě jednou, mají tedy x-windy strojek ETA7750 nebo H21 jak je na oficiální stránce Hamiltonů? Asi je to jedno, ale jen pro pořádek... Díky za odpověď, myslel jsem, že je tu více majitelů uvedeného typu! Momentálně je mám u celníků, ale už se nemůžu dočkat. Myslím, že mé Vostok Europe Gaz 14 Limoussine budou chvíli odpočívat...
  9. Tak možná nepatřičný dotaz, ale mám trochu zmatek ... Téměř všude píšete (i některé webové stránky), že x-windy mají calibr ETA 7750, nicméně na oficiálních stránkách hamiltonu je psán strojek H-21. Tak nevím, jde o jedno a to samé nebo je na něčí straně chyba? Díky za odpověď.
  10. Pokud by byly za dobré prachy, raději nové.
  11. Nevíte, kde koupit nejlaciněji Hamilton Khaki X-Wind Automatic? Docela mne dostaly. A to téměř všechny X-Windy...
  12. Tak přemýšlím o nějakém watch winderu pro mé nové Vostok Europe Gaz-14 Limoussine a prosím o radu. Díval jsem se na nějaké nabídky a zjistil jsem, že jde koupit na rotaci doleva, doprava i na obě strany. V hodinkách mám kalibr VE 2426 a nikde se nemohu dopátrat, o jaký typ natahování jde. Děkuji za radu. P.S. Jde o mé první mechanické hodinky a jsou nádherné, úplně jsem jim propadl...
  13. Děkuji, rozhodnuto, objednáno, zaplaceno - Rios Wave. Budu čekat...
  14. Spíše se rozmýšlím mezi Di-Modell Sharkskin a Rios Wave, popř. Rio Oxford. Všechny černé s ohledem na černý ciferník. Půjdou?
×
×
  • Vytvořit...