Přejít na obsah

Felipe007

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Felipe007

  • Datum narození 10.8.1979

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Felipe007's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Taky jsem tam nakupoval Longinesky a spokojenost.na strankach Longines jsou uvedení.garancni karta vyplněna.ja nemam problem
  2. Taky se přikláním k nazoru,že se jedna o originál a neni to zrovna znacka a typ hodinek u kterych by se vyplatil dělat fake v tak špičkové kvalitě.
  3. Mame doma jedny damsky Tag heuer s diamantama misto cisel,kdybych to nevedel tak bych to ani nepoznal,ale ma z toho clovek lepsi pocit
  4. Longines conquest quartz, nějaký Casio edifice, měl jsem i mechanický,ale nijak mě k srdci neprirostly.
  5. Driv je meli vetnamci kvalitnejsi,v hodinkach me vydrzela i rok.nejlepsi zkusenost mam s renatama,ale mozna jsem narazil na dobrej kus a taky zalezi na skladovani.
  6. Jo s dobrym autem udelas vetsi dojem.to ti pochvali spis nez rolexky.
  7. Podle me vetsina zenskych stejne nepozna co mas na ruce a ty co jo tak jsou vetsinou zlatokopky a to si myslim vetsina z nas mit doma nepreje.
  8. Aspoň,že ty chlupy nejsou černý,ale u reklamy na hodinky to mohli grafici vyčistit.jinak kousek je to peknej(hodinky i baba)
  9. No na 3-5 atm.mu do body stacit asi nebude,ale nech to otestovat na polovinu,tak 100m a vem si doklad,tak mas zaruku,ze te nepodvedou.jinak se většinou dela suchy test tlakovou zkouskou.
×
×
  • Vytvořit...