Přejít na obsah

Amatér74

Členové
  • Příspěvky

    37
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Amatér74's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak Hanowy jsou už nedostupné a nebudou se vyrábět. Hledání tedy začíná nanovo...
  2. Líbí se mi víc než ty Wengery. Když říkáte, že jsou v pohodě, tak si je asi koupím. Zatím dík, ale kdyby měl někdo tip na hodinky cca za 5 tisíc se safírem a quartz strojkem, sem s ním.
  3. Dík za reakce. Co říkáte teda na tyhle http://www.hodinky-damske-panske.cz/6-5183.04.003/a-26558/?&s=1-u&jqp=t&offset=56#lightbox/0/ ? Taky mají safír a přijdou mi hezčí. Jestli jsou ale lepší, to nevím.
  4. Dík. O Swiss Hanowa jsem ale četl, že dávají do hodinek méně kvalitní strojky (což samozřejmě taky nemusí být pravda,jelikož tomu dostatečně nerozumím).
  5. Dík za reakce a za odkaz na recenzi s fotkami.
  6. Fakt? Mně zas tak hrozný nepřijde. Ale je pravda, že naživo jsem je ještě neviděl...
  7. Myslíte si, že budou ok na ruku 18 cm resp. 5,4 x 3,5 cm tyhle hodinky http://www.hodinkywenger.cz/wenger-sea-force-01.0641.104/? Mají psaný průměr pouzdra 43 mm, řemínek je 22mm.
  8. Asi jo. Tak dík za rady a tipy, i když jsem si našel to pravé sám .
  9. Za tuhle cenu mi přijdou líp vybavený klasický quartzky (což by se dalo čekat). Díky poslednímu příspěvku jsem si vzpomněl na další podmínku a tou je, že hodinky nesmí nést značku Casio. Ty jsou sice kvalitní a vyrábí nespočet typů, ale já je na ruce nesnesu. Má je každý a já nechci něco úplně obyčejného, což pro mě značka Casio (možná neprávem) je.
  10. Děkuju za návrhy, tolik jsem jich ani nečekal. V prvním příspěvku jsem podělal odkaz, tak tady ho dávám v pořádku: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-sndc85p1 Doporučovaná Seika jsou taky dobrá, ale já za 1) neocením tu leteckou (? lunetu ?) a za 2) asi je potom menší ciferník, což by možná mohlo u tak malých hodinek vadit, nebo ne? Tipy na automaty jsou zbytečné, protože ty asi opravdu pro mě nebudou - hodinky budou někdy pár dní ležet a navíc nemám rád nepřesnost hodinek (což je u automatů za tuto cenu poměrně častá vlastnost. Pokud se nepletu... A jsem rád za pozitivní reakci na odolnost Hardlexu. Nebyl jsem si jistý, jestli je opravdu lepší než obyčejný minerál a zdá se že jo. Kdyby teda někdo věděl o něčem dalším, budu rád. Mnou postované hodinky ale zůstávají favority, protože se mi líbí vzhledově a pocit na ruce jsem z nich mě také velmi dobrý.
  11. Ahoj,chtěl bych vědět, co říkáte na Seiko SNDC85P1: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-sndc85p1Ví, že mi nejspíš budete nutit automaty, ale těch v téhle ceně a velikosti není výběr, pokud teda nějaké existují...Dneska jsem si je zkoušel a musím říct, že se i na ruce moc líbily.Chtěl bych ale slyšet reakci někoho, kdo je, nebo podobné, měl/má.Předem dík za reakce nebo nějaké konstruktivní návrhy.Doplním, že mám zápěstí 17 cm, takže pro mě moc chlapských hodinek není. Představuji si buď něco v podobném stylu nebo potápky. Měly by být stříbrné a na tahu, průměr max 41 mm.Automaty ale asi ne z důvod praktičnosti a nepřesnosti v této ceně, která by měla být max okolo 5 tisíc Korun. A měly by být za tuto cenu k dostání nové u nás. To je snad všechno.Děkuju všem, co to dočetli až sem.
  12. Tak zatím jsem nekoupil a objevil další, na mojí ruku vhodnější potápky: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen/panske/216-hodinky-citizen-ny2300-09l-automatic-diver.php Zajímal by mě váš názor na ně i na značku Citizen. Mám totiž zápěstí 18 cm, a tak pro mě většina potápek není - velké, tlusté... Tyhle se mi ale líbí velikostí i designem. Tah bych dokoupil, protože si myslím, že by jim moc slušel.
  13. Ok, řekl bych, že i když mám na uších pořád sluchátka, tak slyším dobře. Bál jsem se jen, aby netikaly jako nástěnné hodiny, co máme doma v kuchyni .
×
×
  • Vytvořit...